Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvor er vores hund ????


 (slettet)
(1) 22-06-2006 kl. 01:35

Vi har været nødsaget til at aflevere vores dejlige hund, kontaktede opdrætter som man skal i sådan en situation. Der var ingen problemer, opdrætter hentede ham og skulle nok sørge for at finde et nyt hjem, og når det var sket ville vi få hvalpeprisen retur.
Der blev så fundet et muligt hjem til ham i Sverige der ville bruge ham til avl. Først et dyrlægetjek om hofter og øjne var ok (lægebesøg fratrækkes beløbet), nå vi får positive resultater fra dyrlægen så alt er fint. Nu er det så bare at vi ikke kan komme i kontakt med opdrætter har ringet og lagt beskeder, men vi hører ikke en lyd. Hunden er registreret i DKK så måske kan de hjælpe, eller skal man kontakte politiet ?????. Ja det er sku ikke pengene vi tænker på, men er nervøse for at han er kommet noget til og opdrætter derfor ikke tør at ta`kontakt til os. Skulle lige ha`luft og vil da gerne høre andres mening om den sag.
Mvh Vabbi (slettet)
(2) 22-06-2006 kl. 15:34

Svar på indlæg nr. 1 af vabbi:

Start med at kontakte DKK. Han skal da have en anmærkning fra DKK, hvis han ikke overholder sine aftaler.

Det kan jo også være, at han er på ferie.

Har I tjekket hans hjemmeside? Hvis han har sådan en.

Ellers tal med nogen, der har samme race hund som jer, og som er et navn indenfor den hunderace, altså en hvalpemotivationstræner eller en dommer.

Min opdrætter er international dommer, så han ville boykottet med det samme, hvis nogen af hans hunde ikke var i orden. (slettet)
(3) 23-06-2006 kl. 09:04

Ja vi må ha`fat i DKK. Vi har tjekket hjemmesiden og der er ikke noget uændret. Har snakket med kærresten i tlf. han sagde hun ikke havde tid og vi bad om hun ville ringe tilbage!!!! og ferie tror jeg ikke der er gået lang tid. Vi må hellere gøre noget, nu har vi været tolmodige og givet hende en chance for at kontakte os, har bare svært ved at forstå at folk kan være sådan Svar på indlæg nr. 2 af Sweet Passion:Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.