Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvor meget går du op i dit dyr? (17/17)


 (slettet)
(81) 28-01-2007 kl. 13:27

Svar på indlæg nr. 80 af Hvid Schæfer:

HI.hi.... Ja den havde jeg helt glemt at jeg også havde... Skal nok lave lidt ved den i løbet af det nye år..... love jer.. hi.hi... (slettet)
(82) 09-02-2007 kl. 22:12

Er der nogle som ved hvor gammel en ædelpapegøje kan blive jeg har en han som er 14 år nu den snakker meget er ude når hunden ikke er inde det fortælle han selv ved at banke på buret med næbet (slettet)
(83) 28-04-2007 kl. 14:16

Jeg arbejder til daglig i en dyrehandel og har gjort det i nogle år. Så jeg vil bare komme med en kommentar fra min side af. Igennem de sidste par år har folk virkelig forandret sig.... Men kun til den gode side Det er dejligt at mærke den varme og glæde der strømmer ud af folk jeg møder til daglig.... når de fortæller om deres kæledyr.... Vi er der for at hjælpe folk...vejlede folk... og det er rigtig skønt når folk er åbne over for andre ideer, og hører efter hvad man siger. Folks opmærksomhed for Dyrenes velfærd er vokset. De bruger meget tid til, at gøre ALT det de overhoved kan for, at deres dyr skal have det godt *DEJLIGT*

Og det bliver bedre og bedre!!!

Så fortsæt hvor I er.... Tænk på Dyrene og tænk på Livet!

Kærlig Hilsen Louise (slettet)
(84) 28-04-2007 kl. 15:34

Svar på indlæg nr. 1 af Muttiblue:

Jeg skal lige love for dette emne har givet pote.

Selv har jeg to hunde, en IWS og en Flatter. De er begge meget unge. IWS' 20 mdr., Flatten 7 mdr, så de har utroligt meget glæde af hinanden, som jeg har af dem begge.

Men de får intet fra bordet, hverken spise- eller køkkenbord. Taber jeg noget ved et uheld, rører de det ikke, Jeg vil under ingen omstændigheder have tiggende hunde. Men de ligger da i både møblerne og sengen.

Jeg har også investeret mange penge i aktivitetslegetøj, altså hjerneudfordrende, sikkerhedsudstyr og bøger. Går til træning med dem begge, men ikke på én gang. Laver spor ude i haven, motionerer dem i det omfang de kan tåle det. Når de ikke må bruges til jagt, er der jo mange andre muligheder. De kan skam også give high five samt hente småting så næste punkt bliver at, lære dem at være brandhunde. Dvs. hvis jeg glemmer et tændt stearinlys, gør de opmærksom på det og jeg får det slukket i en fart. Når det gælder aktivering af ens kæledyr, er det kun fantasien som sætter grænser.

Ingen må anskaffe sig et kæledyr uden først at have sat sig ind i, hvilke krav dyret stiller til både én selv, og ikke mindst pengepungen.

Heldigvis er der sygeforsikringer at tegne på de fleste dyr. Mine er skam forsikret og sikret juridisk hvis der skulle ske mig noget.

Bare et vov fra en hundeelsker(85) 01-05-2007 kl. 23:06

Indlægget er slettet.


Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.