Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Farlig relation:) (1/4)


Anonym (Opretter)

(1) 21-03-2018 kl. 20:55

Hej igen, har været forbi før, som nogle nok ved, men har haft stilstand i kærlighedslivet i over et årti:)

Det ændrede sig imidlertidig i nov, da jeg blev afklaret med jeg savnede nærhed, nu sønnen ikke efterspurgte det i samme grad mere.

Var forbi 2 korte flirts, som ikke gav min den modstand jeg søger.

Og så bum, en jeg kendte lidt løst, viser interesse, vi aftaler at mødes om en fælles interesse, og aftaler ingen fysisk kontakt, kun kram, ingen sladder, ingen unger der skal mødes, da hun 1. er i forhold(vil jeg dårligt kalde det, så sjældent de ses) med en jeg har 5 fælles venner med, 2. er x til min fætter gennem 4 år, jeg kender derfor sønnen og leget med ham til arrangementer.

Efter første møde blev alle de forbehold skrottet, og må nu "alt", og vi er også nået næsten til enden, og at ungerne skal præsenteres, men hvordan pokker så med baglandet?

Er så meget på udebane her, så ramt og gælder begge veje. Rigtig mange fælles ved det, så det er et spørgsmål om tid, inden der bliver ballade:) (slettet)
(2) 22-03-2018 kl. 00:18

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Du skriver som overskrift (emne): Farlig relation!
Altså ved du godt, at det ikke er ukompliceret, hvad du begiver dig ud i.

Hvad din "veninde" foretager sig i relation til sit forhold, det er ikke dit ansvar, men da du er blevet en del af hendes liv nu, kommer det også til at påvirke dig i forhold til børn, familie og venner m. fl.

Efter min mening skulle hun have gjort rent bord i sit forhold, før hun indlod sig med dig!

Andre vil mene, at du har et moralsk ansvar, og derfor skulle have holdt dig fra hende.

I laver aftale før jeres første møde om ingen fysisk kontakt, ingen børn, der skal mødes osv., det fortæller mig, at I godt ved, at I kommer på glat is, hvis I bevæger jer over den grænse, som I har aftalt, der ikke skal overskrides.

Men følelser har det med at være stærkere end fornuft, og hvis I virkelig vil hinanden, og det ikke kun er en grille, så vil jeg sige: go for it.

I må tage skraldet med oprejst pande, når det kommer og vide, at det er jer, der skal være direktør i jeres eget liv og ikke andre.

Misundelse over, at I tør gøre, hvad I føler er rigtigt, og sladderen, der følger, vil forstumme efter en tid.
Der vil komme noget nyt, som er mere interessant at kaste sig over for de, der lyster den slags!

Mennesker har til alle tider sat normer op for, hvordan andre skal opføre sig, men ofte glemt at efterleve det selv, og folkedomstolen har altid dømt hårdere end domstolen, dét er der ikke noget nyt i.


Anonym (Opretter)

(3) 22-03-2018 kl. 19:34

Svar på indlæg nr. 2 af amazing:

Tak Amazing:)

Vi drøfter også meget rækkefølgen, og ville også ønske det startede med det løse forhold var ude af spild, så man kunne fokusere på at lære kemi af, uden frygt for et såret hjerte, men ikke altid der tænkes rationelt når så Amor kommer forbi.

Reglerne var også sat op, for at rækkefølgen skulle være rigtig, men pludselig blev vi for betaget af hinanden, og ved hun også er træt af det,men hun mener alt det vi har drøftet sms, næsten er værre end det fysiske.

Vi udforsker det nok lidt mere, inden relationer får noget af vide, og så presser jeg på for at få smidt hannen på porten, hvis hun mener det seriøst, men så den ikke komme, så langt fra min type udenpå, men indvendig 100p., snydt man blev. (slettet)
(4) 23-03-2018 kl. 02:56

Svar på indlæg nr. 3 af Anonym:

Da jeg ikke kender jer personligt, er det mere generelt set, jeg kan skrive og råde.

Bot er jeg lidt bekymret for dig, der satser så meget, mens jeg får det indtryk, at din "veninde" kører på frihjul. Du skal passe på dig selv.

Jeg har ikke let ved at få øje på, hvad årsagen er til, at hun ikke er brudt ud at et dødt forhold, som du beskriver det.

Du skal da ikke presse på, for så bliver du også gjort ansvarlig for bruddet.
Hun skal selv klare det.

Anonym (Opretter)

(5) 23-03-2018 kl. 23:28

Svar på indlæg nr. 4 af amazing:

Hun vil gerne vide at kemi er der, og mandag skal vi spise sammen med en fælles veninde, og alle ungerne, gutten er mere eller mindre droppet, han er bare den eneste der ikke ved det:)

Vi var sammen igen i middags, med masser nærhed, en følelse jeg ikke har kendt 15 år, svært.

Og du ved bestemt godt hvem jeg er:) Men nok ikke mine følsomme siderLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.