Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Manglende interesse for dating i dette forum?


 Birgitta, 72
(1) 28-11-2019 kl. 13:19

Egentlig undrer det mig ikke rigtig, at mange klager over at de får så få svar eller tilbud, når de/vi kontakter eventuelle profiler på Love.dk..

Jeg tror det muligvis til dels skyldes den nedslående og utallige mængde af tråde i "Kærlighed og samliv", som omtaler brudte parforhold.

At det især drejer sig om kendte mennesker, der går fra hinanden, bliver nok overset af mange.

Man mister modet, når man hører om alle de nederlag, andre parforhold oplever.......hvad med at skrive om mangeårige og varme og kærlige parforhold i vores omgangskreds i stedet for?Min datter og svigersøn har nu levet i et kærligt og berigende parforhold i ca 20 år. Med en gevinst på tre unge, dygtige og aktive teenagebørn.


Og her hvor jeg bor, bliver der jævnligt fejret sølvbryllupper. Vi bor ret tæt, så vi hører når der bliver spillet hornmusik for naboerne. Det er hyggeligt og festligt.

Er der slet ikke nogen, der kan fortælle om positive parforhold?

At miste sin partner er da sorgfuldt. Uanset årsag.

Men det er uundgåeligt. Vi BLIVER alene på et tidspunkt. Uanset årsag.

Måske skal vi fokusere på, hvad vi kan give og få i et nyt parforhold. Ikke på, hvad vi kan miste. Heller ikke på, hvad vi HAR mistet ?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.