Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Robinson ekspeditionen (1/8)


 (slettet)
(1) 13-09-2013 kl. 09:20

Mange år siden at jeg gad følge med i det. Efterhånden som TV 3 overtog hele styringen af spillet og selv valgte en vinder fik jeg nok.

I år siges det at de går tilbage til det gamle koncept som det startede så jeg skal da lige se ihvertfald noget af det. Noget andet er at en tidligere kollega som jeg kender rigtig godt deltager i år. Må da heller ikke glemme Dovne Robert, han skal da opleves, om ikke andet så for at se hvordan han får de andres pis i kog

Skal i følge med i årets Robinson? (slettet)
(2) 13-09-2013 kl. 09:36

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Nej (slettet)
(3) 13-09-2013 kl. 09:51

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Nej, endnu en go' grund til at smide TV'et af hekkenfeldt til. (slettet)
(4) 13-09-2013 kl. 10:37

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Hvis det er de udsendelser hvor man bliver sendt ud på en ø og konkurrerer, så nej det har ingen interesse. Jeg bryder mig ikke om at mennesker bliver tvunget ud i kontroversielle situationer og at vi andre ser på og kan fælde domme over dem.

Jeg synes det er usselt tv. Det er følelsesporno. (slettet)
(5) 13-09-2013 kl. 10:57

Svar på indlæg nr. 4 af Bundskruen:

Der er ret stor forskel fra hvordan programmerne blev lavet i starten og nu. I de nyere programmer bliver deltagerne brugt som rekvisitter af TV 3. De første år udsendelserne blev sendt synes jeg var gode og underholdende hvor deltagerne viste hvad de kunne.

Jeg har så tænkt mig at se hvordan det går i år og om det er korrekt at de går tilbage til start og så vil jeg gerne se hvordan min tidligere kollega vil klare sig
Dog ikke sikkert at jeg gider se alle afsnit, det kommer helt an på om det ligner den oprindelige idèLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.