Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvad skal du se i tv i aften? (1/725)


 lysspreder, 66
(1) 22-12-2010 kl. 17:26

Måske denne med bla. Brad Pitt

20:10 dr2

Syv år i TibetAmerikansk drama fra 1997.

Vises i 16:9Sendes i stereo
Originaltitel: Seven Years in Tibet

Kort før Anden Verdenskrig forlader den østrigske bjergbestiger Heinrich Harrer sin kone og nyfødte barn og rejser sammen med landsmanden Peter Aufschnaiter til Himalaya for at bestige bjerget Nanga Parbat. Da krigen bryder ud, bliver de interneret i en britisk krigsfangelejr i Indien. De flygter over Himalaya-bjergene og ender i Tibet. Her bliver Harrar lærer for den unge Dalai Lama, og de syv år, som Harrer kommer til at tilbringe i Tibet, bliver én lang åndelig udviklingsproces for den selviske og egocentriske østriger. Harrer: BradPitt. Aufschnaiter: David Thewlis. Ngawang Jigme: B. D. Wong. Manuskript: Backy Johnston efter bog af Heinrich Harrar. Instruktion: Jean- Jacques Annaud. (slettet)
(2) 22-12-2010 kl. 17:43

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:

den skal vi også se..tibet elsker jeg at se..og buddimesn hsitorier (slettet)
(3) 22-12-2010 kl. 17:48

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:

Nahh. har set den for mange gange til, at den er et gensyn værd.... lige p.t.

Men måske DRK:

Japan mellem pacifisme og aktivisme
Kl. 20:55 til 21:55

"Fransk dokumentarprogram fra 2009.Japansk politik er lige nu som et førerløst skib drivende rundt i Stillehavet. Sovjets sammenbrud, liberaliseringen af det kinesiske marked, Europas forening og globaliseringen i al almindelighed har ført til en diskussion blandt japanske politikere om Japans rolle på den internationale scene. Diskussionen er forstærket af, at USA i sin rolle som verdens politimand ikke alene har bedt Japan om penge, men også om mandskab til de internationale missioner. Mange japanske politikere ønsker at Japan skal deltage, men det forhindrer den pacifistiske japanske forfatnig, som Japan blev tvunget til at godkende efter nederlaget i Anden Verdenskrig. Situationen kompliceres af, at en ny generation af nationalister kræver Japans 'ret til at gå i krig'."

Og derpå:

Syndens byer - Berlin
Kl. 21:55 til 22:45

"Canadisk dokumentarserie fra 2005.Nederlaget i Første Verdenskrig og dannelsen af den demokratiske Weimar-republik betød også næsten en ophævelse af censuren. Berlin blev fra den ene dag til den anden Europas mest frisindede og kosmopolitiske by. En by hvor alle seksuelle dagdrømme kunne opfyldes hver aften! Og med sine sublime orkestre, halvtreds teatre, hundredvis af aviser og nogle af verdens bedste universiteter virkede Berlin også som en magnet på de mest talentfulde arkitekter, malere, forfattere og videnskabsfolk, der strømmede til Berlin for at gøre karriere. Men ude i provinsen trivedes utilfredsheden og forargelsen over denne lastens hule, ikke mindst hos en mislykket maler og korporal fra krigen."

Eller Charlie's Kalendergaven:
Som i aften er Rhapsody in Circus, pop og rockkoncert i highspeed og særklasse.
 (slettet)
(4) 22-12-2010 kl. 18:12

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:Tror det bliver Inkasso på TV2 Zulu i aften.....

I morgen bliver det helt sikkert "Rejsen til Saturn" på TV2
(Den film siger mig noget)
Må gerne siges med Poul Nyrup stemme (slettet)
(5) 22-12-2010 kl. 18:12

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:

jeg skal se Extreme samlere på tv3Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.