Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Driftforstyrrelser - duser - planlagt


 lysspreder, 65
(1) 16-02-2013 kl. 13:21

Du har sikkert læst denne email hvis du er kunde

Den 19. februar 2013 udfører vi en større opgradering af vores bredbåndsnet i Storkøbenhavn. I den forbindelse er vi desværre nødt til kortvarigt at afbryde forbindelsen til dit bredbånd. Afbrydelsen sker mellem kl. 1 og kl. 6 og kan tage op til 5 timer.

I forbindelse med opgraderingen omlægger vi en række frekvenser, som dit modem efterfølgende skal søge efter – det sker helt automatisk. Det betyder, at der i nogle tilfælde kan gå op til 3 timer før dit modem igen er online og har forbindelse til internettet igen.

Er dit modem mod forventning ikke automatisk kommet online senest kl. 9, kan det være nødvendigt at genstarte modemmet. Det gør du ved at slukke for strømmen til modemmet og tænde igen. Bemærk at modemmet herefter skal bruge op til 45 minutter for at komme online igen.

Vi beklager de gener afbrydelsen medfører.


Mere driftsinformation
På vores hjemmeside kan du altid finde information om aktuelle driftsforstyrrelser i dit område.

Find driftsinformation via dit postnummer


Har du spørgsmål?
Så ring til os på 70 70 40 40. Vi sidder klar til at hjælpe på alle hverdage mellem kl. 8 og 20 samt i weekenden og på helligdage fra kl. 10 til 20.


Venlig hilsen
YouSee

så fortvivl ikke hvis bredbåndet ikke virker den dag



 (slettet)
(2) 16-02-2013 kl. 16:15

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:


Samme dag de opdatere statens arkiver så må

lige se om jeg kan finde noget



 (slettet)
(3) 16-02-2013 kl. 22:32

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:

Du har sikkert læst denne email hvis du er kunde

Dejligt for dem der ikke forstod den første gang



 (slettet)
(4) 17-02-2013 kl. 05:48

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:

Os Telia-kunder i det sydjydske er ret ligeglade...



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.