Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvorfor kan folk ikke få hjælp i det her skod land?!!!! (1/84)


 (slettet)
(1) 11-06-2006 kl. 14:10

Er ret gal i øjeblikket. Syntes man hører om så mange mennesker her i dagens Danmark som virkelig har brug for hjælp og så ikke kan få det. Tage det at få kontant hjælp. Folk får så de dårligt har råd til at leve mens andre kan få i hoved og røv.

Spørger man om hjælp kan man ikke få det og når man prøver at få det kommunale system til af forstå en så vender de sku det døve øre til. Har en god ven. Den bedste man kan ønske sig på denne jord. Personen lever under fattigdomsgrænsen, Har nogle psykiske problemer der forhindrer hende i nogle ting som eksempelvis at få et job. Hvorfor kan hun ikke komme på pension og hvorfor forstår personens kommune ikke at se problemerne ?

Hvorfor vende ryggen til folk der virkelig har brug for hjælp og så hjælpe andre der ik har så meget brug for den.

Hvorfor hænger det danske system ikke sammen ? Hvorfor griber politikkerne fra regeringen ikke ind i det frem for så meget andet det griber ind i ?

De siger altid at problemerne nok skal blive løst, men hvornår sker det. De kommer med den ene plan efter den anden, men hvad med at se på hvordan folk har det som mennesker så problemerne kan blive løst på en ordentlig måde i system Danmark.

Hvad syntes du/i om det danske system og dets måde ikke at fundere på ?

Don LillebrorEmnet er stoppet.
 (slettet)
(2) 11-06-2006 kl. 14:57

Svar på indlæg nr. 1 af Don lillebror:

Hey Mike.

Ingen grund til at beskytte mig, min ven.

Personen han snakker om er mig, bare så i ved det.

Ja, jeg er på kontanthjælp, ja, jeg lever under fattigdomsgrænsen, ja, jeg er psykisk syg og ja, jeg kan ikke arbejde.

Men kommunen vil ikke give mig førtidspension selvom det nu har stået sådan til i over 6 år. De vil nu osse stoppe min kontanthjælp og uden den mister jeg alt. Min lejlighed fx.

Jeg har gang på gange kæmpet for at få hjælp og prøvet at få dem til at forstå mine problemer og hvorfor jeg ikke kan arbejde.

Men de vil ikke have jeg er på kontanthjælp, de vil ikke give mig pension og jeg kan ikke arbejde.

Så spørger jeg bare: Hvordan skal jeg overleve? Hvad skal der blive af mig?

Hvad faen er der galt med det danske system, siden det står sådan til? Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste med en lignende historie.

Kia

Redigeret 11-06-2006 kl. 14:58Emnet er stoppet.
 (slettet)
(3) 11-06-2006 kl. 16:01

Svar på indlæg nr. 2 af Chic Freak:

Hej Kia

Nævnte med vilje ikke dit navn. Vidste ikke om jeg måtte det. Ka jeg forstå jeg gerne må.

Synts godt nok det er lang tid at kæmpe med systemet. Det burde sku oz være mere enkelt end det i virkeligheden er. Jeg bliver altid så ked af det når jeg hører og ser folk som dig blive behandlet så dårligt af det danske system. Jeg tænker meget menneskeligt og jeg har meget svært ved at forstå hvorfor de folk i det system ikke gør det.

Jeg håber virkelig at problemet løser sig. Det har det bare at gøre. Du har sku en lækker lejlighed og nogle søde dyr som du er der for 100%. Det er en fryd at se hvor godt du behandler dine dyr. Det mener jeg virkelig. De har det godt hos dig det kan man se. Tag Snowie f.eks.

Hun er glad. Så glad at hun stråler af det og bare det er sødt at se.

hvorfor skal de have lov til at tage det der betyder mest for dig fra dig. Hvad giver dem dog lov til det. No matter what så ved du i hvert fald at har du brug for noget er jeg der.

Mig kan du altid regne med.

Der er ingen grænser for hvad du kan spørge om min ven

Sande venner er der når man har brug for dem. Det har du oz altid været hvis du har haft muligheden.

Følte bare lige pludseligt at jeg måtte få det her op her i debatten. Bliver så vred når folk bliver behandlet dårligt.

MikeEmnet er stoppet.
 (slettet)
(4) 11-06-2006 kl. 16:19

Svar på indlæg nr. 2 af Chic Freak:


Hej

Du er så langt fra den eneste, det er jo så egentligt en ringe trøst, men sådan er det.

Du fortæller at din situation har stået på i en periode på 6 år, og at, du modtager ordinær kontanthjælp.

Sørge din kommune for at indkalde dig til opfølgningssamtale hver 3 måned? og har de bedt om at få lavet en gennerel helbredsattest hos din egen læge, og på baggrund af den udfærdiget en resurceprofil i samarbejde med dig?

hvis ikke så skal du bede om at få det gjort, og husk at du har ret til og skal have mulighed for at at medvirke i behandlingen af din sag. Sagsbehandlingen skal foregå på en måde, hvor du hele tiden har muligheden for at følge hvad der sker i din sag. Dette er præciseret i retssikkerhedslovens §4.

Med hensyn til varigheden af sagsbehandlingen er der ikke retsligt fastsat en varighed, men det er pålagt den enkelte kommune selv at opstille regler for varigheden af sagsbehandlingen. Det er præciseret i retssikkerhedslovens §3 at kommunen skal fastsætte en frist for hvor lang tid der må gå, inden der skal træffes en beslutning. Hvis fristen ikke overholdes skal du have skrifteligt besked herom.

Slutteligt skal du vide at, hvis de i din kommune bruger at sende dig et simpelt opfølgningsskema hvor du skal oplyse om evt. ændringer i dine personlige forhold hver 3 måned, er det ikke betragtet som at aktivlovensbestemelser er opfyldt, og kommunen MÅ IKKE stoppe din hjælp hvis du undlader at svare på det.

Sørg altid for at, du hele tiden selv opfylder din oplysningspligt over for kommunen og bed jævnligt om at få lov til at se din journal, som du har ret til efter §9 i forvaltningsloven. Hvis du modtager afslag på en ansøgning om hjælp, så spørg altid efter hvilke betingelser du ikke opfylder og hvorfor.

Kend din ret og kæmp for den

Lykke til herfra.

vh Chili

Redigeret 11-06-2006 kl. 16:26Emnet er stoppet.
 (slettet)
(5) 11-06-2006 kl. 16:23

Hej

Har lige læst indlægene her, og må indrømme at det første der slog mig at ja det er også noget pis, at nogen ikke kan få hjælp.

Men samtidig har jeg det også sådan at det offenlige ikke bare skal sige ok du får pension, det er jo det samme som at stemple dig "opgivet" hvis du er psykisk syg så skal du have hjælp, både økonomisk men også psykisk.

Nu har jeg ingen idé om hvad din lidelse består af, men kan da se udfra din profil at du ikke bare sidder i et hjørne og intet kan, du får da oplevet noget, og kan da også en del, af sammen grund vil det offenlige måske ikke helt tage dig seriøst, hvis du mener at du psykisk syg, så kan du vel forlange at der bliver foretaget en psykologisk vurdering, og viser den sig at du ikke kan bestride et job, kan det offenlige ikke nægte dig hjælp.

Igen når jeg læser din profil får jeg et indtryk af at du er fandenivolsk og gør lige hvad der passer dig, og det inkludere ikke lige et job (udledt af tråden her) og hvis det er den sammme attetyde du har overfor det offenlige, kan jeg egentlig godt forstå at de slår kassen i.

Håber at du finder en god løsning for dine problemer, og få brugt nogen af de store evner du utvivlsom har.

ved godt at jeg muligvis stikker hovedet i et hvipsebo, men det er kærligt ment
Hilsen RS

Redigeret 11-06-2006 kl. 16:25Emnet er stoppet.
Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.