Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Løkkefonden


 (slettet)
(1) 25-03-2018 kl. 17:01

KOPI:

"BT kan nu afdække, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) imødekom et ønske fra en af Løkkefondens donorer om at deltage i en ceremoni.

Hidtil har Lars Løkke Rasmussen ellers forklaret, at man ikke kan købe adgang til ham, og at Løkkefonden ikke har noget at gøre med hans politiske virke.

Efter den erhvervsdrivende fond Lauritzen Fonden havde doneret 1.3 mio. kr. til Løkkefondens projekter om afholde akademier for fagligt udfordrede drenge, skrev Løkkefondens fundraiser i august 2016 en e-mail til statsministeriet om den nye donor.

»Vi håber, de er en fremtidig fast giver,« skrev Løkkefonden og forklarede, at Lauritzen Fonden havde ytret et meget stort ønske om massiv presseomtale - meget gerne med statsministeren. Derfor spurgte Løkkefonden, om statsministeren kunne deltage ved en åbningsceremoni af Løkkefondens akademi i Esbjerg.

Lars Løkke Rasmussen imødekom ønsket. Han dukkede endda op med et tv-hold fra DR, der fulgte i hælene på Løkke for at optage programmet ‘Indefra med Anders Agger - Statsminister’. Og som håbet blev Lauritzen Fonden også en fast giver. I 2017 donerede fonde, der bl.a. ejer rederiet J. Lauritzen A/S, 2.5 mio. kr. til ‘Løkkefonden Partnerskab’.

I avisen JydskeVestkysten kunne man efterfølgende læse, at Lauritzen Fonden fik opfyldt sit ønske om presseomtale. "
Med henvisning til ovenstående:

Lars Løkke Rasmussen skal på ny forklare sig efter ballade om Løkkefonden.

Hvad mener du om balladen i Løkkefonden, der har kørt i ret lang tid?

 (slettet)
(2) 25-03-2018 kl. 17:02

Svar på indlæg nr. 1 af amazing:

Jeg synes, at det er en skam med al den ballede, når der henses til Løkkefondens gode formål.

Derudover bryder jeg mig ikke om, at statsministeren går med flere kasketter på én gang såfremt der er hold i anklagen, hvilket noget kunne tyde på, når det vedblivende dukker op med jævne mellemrum!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.