Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Skal der skat på hussalg??? (5/5)


 (slettet)
(21) 12-08-2006 kl. 21:18

Svar på indlæg nr. 7 af hvorforik:

en bogføring ville spare mange fejl og klamhuggeri..

så besværligt er det vel ikke, man ka bare gemme regningerne.. (slettet)
(22) 12-08-2006 kl. 22:15

Svar på indlæg nr. 15 af Swanhilde:

Jeg ved ikke om det er lavere end andres, men i forbindelse med forhøjelse af personfradfraget for at lette skatten på arbejde, skal kontanthjælpsmodtagere naturligvis ikke modtage forhøjet forhøjet fradrag, med mindre de rent faktisk udfører noget arbejde for deres kontanthjælp. Fx. hvis de samler skrald på stranden o.a. (slettet)
(23) 12-08-2006 kl. 22:19

Svar på indlæg nr. 22 af jayman1000:

ja der er masser at gøre..faktisk (slettet)
(24) 13-08-2006 kl. 00:49

Svar på indlæg nr. 14 af hvorforik:

'Friværdi' er ikke pantsat værdi i en ejendom, og det er overskuddet ved handel vi taler om, for hvis man brugte salgssum som beregningsgrundlag ville det i en del tilfælde være underskudsgivende at sælge en ejendom, og dermed vil boligmarkedet blive for u-fleksibelt - man ville reelt blive tvunget til at beholde sin bolig i 5 - 10 år før der ville være penge til skatten, så det må nødvendigvist være det reelle overskud der bør beskattes.

Rentefradraget....hmmm en kæphest for mange politikere, men egentlig ulogisk ligesom fradraget for renter på forbrugsgæld, for hvordan og hvornår er det blevet en samfundsopgave at folk stifter gæld??? Det har været/er en åben ladeport i skattelovgivningen, at det rentefradrag er der, og det er da også blevet reduceret de senere år, men det burde afskaffes helt - så er det bedre, at man øger lysten til at spare op til forbrug og bolig.

POP

Redigeret 13-08-2006 kl. 00:58 (slettet)
(25) 15-08-2006 kl. 21:12

Svar på indlæg nr. 9 af Time to Love:

Det med luftpenge skal forståes derhen at en friværdi altid er beregnet som :

Salgspris - gæld

Og da salgsprisen på en bolig er variabel op og ned, bobler med mere, ja så er friværdien også på en måde fiktiv.

Pointen ved (som foreslået her i tråden) at lave en skat alene på gevinsten ved salg vil stopppe spekulation i fast ejendom, mens dem som bor i deres hus går fri uanset friværdien. Men det ville nok få boligpriserne til at falde drastisk.vil du kalde bilerne og alt det det andet folk udnytter friværdien til at købe "fiktive"?

boligpriserne falder "drastisk" når 68 generationen begynder at sælge deres huse erhvervet ekstremt billigt via ekstreme fradrag - og så er de senere generationer stavnsbundet!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.