Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvad er det for en krig i mellemøsten Røde Kors snakker om? (41/41)


 (slettet)
(201) 11-08-2006 kl. 19:09

Svar på indlæg nr. 200 af - Orkan -:

Forskellen på Syd Afrika og Iran er helt klart at dem der regerede i Syd Afrika i høj grad var en del af den vestlige verden. Det var også de hvide Syd Afrikanere, som havde stemmeret, der stemte for et skift til et fuldgyldigt demokrati. Iran er ikke en del af den vestlige demokratiske verden. De er en del af den muslimske/mellemøstlige/arabiske verden, hvor der ikke er krav og tradition for demokrati. Det er dette der gør at dem der har magten er skide ligeglade med vestens holdning og pres på for markant at ændre styreformen i Iran til en styreform som det Iranske folk selv vælger. Så kan du støtte dem nok så meget.

Men hvis vi nu tænker os at resten af verden, hele verden næsten, lagde et pres på Iran for at ændre styreformen, så tror jeg det ville have en effekt. Men det kommer aldrig til at ske at hele verden ønsker et sådant pres. Lande som Frankrig, Rusland og Kina og alle de muslimske lande vil aldrig være med til et sådant pres. Det er jeg ganske overbevidst om. (slettet)
(202) 12-08-2006 kl. 12:53

Svar på indlæg nr. 201 af jayman1000:

ja Kina, mon de nogensinde, vil begynde og tage medansvar for verden? Det burde jo være dem der tog ansvaret i asien, feks med Nord Korea og tildels også Afghanistan, men ok, først skal de lige ha fuld demokrati i deres eget land.

Q (slettet)
(203) 16-08-2006 kl. 17:17

Svar på indlæg nr. 202 af Quasimodo:

Det må Kineserne jo så kræve ... Måske med hjælp fra nogle Amerikanere .. der kan lære dem at blive store fede og ligeglade og punge ud fordi mentaltslavemetalitet er ikke så slemt når bare vi har intetsigende medier, retten til våben og en tyrker tro på en uduelig gud ?

Hvad er det for et ansvar du vil have Kina skal tage ?

Hvilken fortolkning af ansvar ? Din ? Usa's ? FN's ?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.