Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Børnemishandling (2/2)


 (slettet)
(6) 10-07-2006 kl. 23:17

Svar på indlæg nr. 5 af Solveig:

Jeg forstår godt at du personligt kan have den holdning. Mener bare ikke den løser noget samfundsmæssigt. Skal vi så bare bure alle inde for evigt hvis de laver noget forkert?

Politiet: "Vi har målt dem til at køre 60 i byen, du kunne potentielt have slået en ihjel ved den forbrydelse du lavede der. Du skal spjælde den for evigt".

Jeg er enig i at 1,5 år i fængsel ikke er meget. Men spørgsmålet er om det havde ændret noget om det var 2 år eller 4 år, hvis manden ikke kommer ud på den anden side og er blevet afkriminaliseret, så er det jo meningsløst.

Istedet for længere straffe burde man ofre flere ressourcer på at afkriminaliserer folk. Jeg er ikke ekspert og skal ikke kunne sige om det er psykologer eller andet der er brug for, eller om en kasterering er løsningen. Men ved blot at længere straffe ikke afholder kriminelle fra lovbrud.

Desuden mener jeg ikke det er en politisk sag. Mener blot at det ofte drejer sig om at domstolene skal udnytte de muligheder der ligger i lovgivningen for længere straffe. (slettet)
(7) 10-07-2006 kl. 23:47

Svar på indlæg nr. 6 af Justmeagain:

Der er mange der har samme holdning som jeg, og du ved jo udemærket godt ligesom jeg at der er forskel på at køre for stærkt og ødelægge et andet menneske ?! Eller hvad??
Jeg synes børnemisbrug er så forfærdeligt at gøre, at de simpelthen bare aldrig skal ud igen! Samfundsmæssigt er de da til at lukke op og skide i! Psukologer er absolut ikke løsningen! (slettet)
(8) 11-07-2006 kl. 00:07

Svar på indlæg nr. 7 af Solveig:

Jo men det var blot et eksempel, fordi høj fart også ødelægger mange liv....

Og som jeg skrev indledningsvis mener jeg ikke helt generelt at længere straffe løser noget. Men ja i nogle tilfælde kan jeg godt se at straffen burde være længere af hensyn til retsbevistheden. Men synes også tit folk går i selvsving når de læser en konkret sag i sladderaviserne. Det er som regel i de forbindelser at diskussionerne om længere straffe hives frem uanset om sagen drejer sig om misbrugte børn, trafikdræbte, vold eller andet. (slettet)
(9) 11-07-2006 kl. 00:19

Svar på indlæg nr. 7 af Solveig:

Så vidt jeg umiddelbart kunne se på nettet, så er straframmen 12 år pt. Derfor mener jeg ikke at en underskriftsindsamling til justitsministeren er det rigtige at sætte i værk. Istedet bør man udnytte de straframmer der er i dag i domstolene.

At de i dit tilfælde kun har givet ham 1,5 år er jo langt ude hvis straframmen er 12 år. Det er der jeg mener man skal protestere istedet. Og min foragt for at gå til politikkerne for større straffe er netop at jeg mener vi har glimrende strafferammer i dagens DK. Jeg er så enig i at de ikke udnyttes optimalt.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.