Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

DF. og Z.... (5/5)


 (slettet)
(21) 22-06-2006 kl. 12:32

Svar på indlæg nr. 19 af soltegnet:

OK - Jesper Langballe og Søren Krarup ER præster...

Jeg kender massere af kvinder der går med et kors i en halskæde - skal det forbydes ligefrem ???

Jeg mener at netop i et demokrati må det være OK at give udtryk for drømme og håb, Abu Laban vil gerne gøre Danmark til et muslimsk paradis - jamen det er da fint nok, Helle vil gøre Danmark til at Socialdemokratisk Paradis - ingen beder hende om at knappe kysen, Pia vil gøre Danmark til at fascistisk Paradis - ingen (måske lige Uffe Ellemand og Pul Nyrup som behagelige undtagelser) beder hende om at holde kæft, Anders vil bare have sin egen lille minimalstat - det er der jo ikke nogen der har noget imod - og jeg...

Jeg ville også gerne have et samfund baseret på respekt for hinanden, med borgerløn så ingen skal føle at de nasser på andre og så et samfund hvor vi alle har et dagligt socialt ansvar - det vil jeg kæmpe for - og I kan bede mig pænt om at holde min kæft, eller I kan lytte og lære hvad det er der får mig til at tikke... som jeg vildt gerne vil høre hvad der sætter Jer igang om morgenen...

Jo... desværre er vi alle mennesker...

. (slettet)
(22) 22-06-2006 kl. 12:49

Svar på indlæg nr. 21 af Jos_38:

Ved godt at de er præster, men jeg tænkte mere i politisk henseende...
Selv har jeg den mening, at uanset hvilket parti, man vælger at stemme på, så har de alle gode og dårlige akter i deres partiplan, om man så må sige...
Og netop det, at vi har partier, som strækker sig fra det yderste venstre, til det yderste højre, gør netop det, at vi ikke havner i totalt politisk anarki...

Borgerløn er for så vidt ok, men hvor skal alle pengene komme fra....Som det er skruet sammen nu, er vores udgifter snart højere end indtægterne....

Selv så jeg gerne kommunerne drevet som private virksomheder og med en højere grad af ansvars pålæggelse hos de enkelte kommunale ledere....

Og så kan vi snakke borgerløn... (slettet)
(23) 22-06-2006 kl. 13:41

Svar på indlæg nr. 20 af Jos_38:


Så tror jeg sgu vi er mere enige end som så selvom vi har et meget forskelligt politisk synspunkt.

Sidespor:

Men nu er min politiske overbevisning præget min økonomiske tilgang til tingene. Jeg mener i bund og grund at vi i DK altid vil føre midterpolitik, som er halvt socialdemokratisk og halvt liberal uandet om det er Anders Fogh eller Helle Thorning der er landets leder.

I bund og grund er jeg ikke i tvivl om at alle vil have at samfundet er så rigt så muligt og dermed har råd til at hjælpe så mange som muligt. Der er bare meget forskel på i hvilken rækkefølge man vil opnå hvad og hvordan man nærmer sig den fuldstændighed alle søger.

Kort fortalt ser jeg venstrefløjen som værende en gruppe der gerne vil bruge nuværende kr. på at hjælpe de svageste i samfundet uden så meget tanke på fremtidig indtægt. Derfor kan de forsvare deres hårde politik mod virksomheder og folk der tjener "store" penge i deres øjne. På den baggrund kan jeg godt forstå venstrefløjen.

At jeg selv stemmer liberalt hænger sammen med mit samfundssyn om at virksomhederne er dem som kan gøre samfundet rigere. Jeg mener ikke at et samfund bliver rigere af det offentliges vej. Derfor går jeg ind for gode forhold til virksomheder så vi i fremtiden også har gode pengestrømme og dermed kan fortsætte vores "velfærd". Jeg er ikke i tvivl om at denne politik vil koste kr. her og nu, kr. som vi sagtens kunne bruge på vores fattige, gamle, studerende, hospitaler osv osv. Men i bund og grund mener jeg som sagt at guleroden (dvs. den økonomiske gevinst f.eks.) er med til at holde samfundet kørende og dermed med til at give os større fremtidig indtjening til glæde for selvfølgelig dem der bliver rige (og det er ikke mig selv og hvad så? ). Men man skal huske at når det regner på præsten drypper det på degnen.

Et eksempel: Hvis en mand f.eks. ejer 50 mill. Så har samfundet da ingen gavn af at de bare står til hans rådighed og ikke bliver f.eks. investeret. Men hvorfor skulle han dog stille sine penge til rådighed for f.eks. en iværksætter med risiko for at tabe dem, hvis ikke der var en gulerod der hed at han kunne være heldig at fordoble dem f.eks? Stiller han derimod sine penge til rådighed som en investering med et forventet afkast, så kan jeg ikke få ondt i røven over at han får endnu flere penge, hvis bare samfundet har haft glæde af at "låne" pengene. Samfundet tjener jo på at en ny virksomhed måske ser dagens lys. Både på skattesiden, men i bund og grund også fordi der skal bruges arbejdskraft.

Tja... ved godt det var lidt af et sidespor. Men synes tit at alle emner herinde ender med at blive en krig mellem socialister og liberalister og i dagens Danmark og i den danske politik er forskellen altså små når det kommer til stykket og derfor mener jeg man kører af sporet når man snakker facister, kommunister osv. Ja alle partier har nogle få områder hvor de stikker hovedet langt væk fra de andre, men på de fleste store områder er der sgu ikke megen forskel, selvom alle gerne vil tro det. Målet er ofte det samme, midlet forskelligt.

At nogen stemmer DF (igen ikke mig selv) betyder jo ikke at de nødvendigvis støtter en hård udlændingedebat. Hvorfor er man kun villig til at se det mest kontroversielle i folk og partier?

Ej stopper her.... Er kørt helt af sporet. Burde nok have oprettet et nyt emne omkring forskellene eller manglen på samme i dansk politik.


Glemte lige: Jeg har a respekt for hvad andre har af holdninger. Men derfor kan jeg godt være dybt uenig i deres måde at anskue verdenen på. Det gælder da både politisk, religiøst og whatever.

Redigeret 22-06-2006 kl. 13:43Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.