Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Æv hvor var det ærgeligt for mor (1/2)


 (slettet)
(1) 30-05-2014 kl. 18:34

Ikke ret tit jeg er herinde, men fik lige lyst til for en sjælden gang skyld, at lægge et emne i debatten.

31-årige Cecilie Jung-Jensen må i morgen blive hjemme fra sit arbejde, fordi sønnen Marcus' institution holder forlænget weekend

ekstrabladet.dk/velfair/article2294...

Helle dusse dag. Tænk engang at skulle bruge en hel dag på sit barn, det er sgu` da for galt

I linket kan man se hvordan moren hælder vand ud..... på trods af at man faktisk har 6 ugers ferie at tage af Tilsyneladende glemmer hun helt at hun har ret til 3 ugers sommerferie og ellers kan bruge de resterende uger/dage som hun lyster i samråd med arbejdsgiver. Mon ikke de fleste arbejdsgivere giver tilladelse til en feriedag eller måske der er mulighed for at tage barnet med på job. (det er også sundt for børn at se hvad far og mor lave.

Det bedste i linket er da hun er færdig med at hælde vand ud direkte henvender sig til sin søn og spørger om hvad han synes om at hans SFO holder lukket. Hun fik ikke det forventede svar

Knægten synes at det var herligt at få en fridag til at hygge med mor
Dereter skyndte hun sig væk fra journalisten

Sikke da en skøn søn hun har. Synd at hun ikke gider bruge tid på ham

Hvor er det bare trist at nogle får børn for derefter bare at kræve at det er det offentlige som har pligt til at tage sig af dem (slettet)
(2) 30-05-2014 kl. 23:01

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Ja forældrene skulle gribe i egen "barm" ikke barn

For tror de at pædagogerne får en gratis fridag? Nej de skal da lige som alle andre bruge en tvungen feriedag, så send harmen det rigtige sted hen, til vor "kære" politikere.

Egentlig synes jeg at nutidens forældre er alt for sløve, for hvis det virkelig betød noget, så skulle råbe op eller finde andre løsninger?

Den knægt er da lidt kløgtigere end sin mor (slettet)
(3) 31-05-2014 kl. 11:52

Svar på indlæg nr. 2 af lysspreder:

Jeg synes at det er helt ok med lukkedage. Nogle gange handler det ikke kun om at holde institutionen lukket, men at personalet holder pædagogisk dag eller ligende som er yderst vigtigt og kommer børnene til gode i sidste ende. Sådan nogle arrangementer er ikke muligt hvis de holder åbent. Nogle steder bliver det afholdt i weekenden, hvad jeg ikke synes er rimeligt, da personalet så ikke kan være sammen med egen familie.

Tænk engang at få mulighed for at hive stikket ud og været sammen og tilstede med sit/sine børn, men foretrækker at slippe for dem og aflevere dem i institutionen.

Ikke alle forældre gør det men en del aflevere også gladeligt deres børn i institution og selv holder fri for at pleje selv og dyrke egne behov.

Der findes faktisk børn som aldrig holder fri. Lukkedagene kan da i det mindste tvinge nogle uvillige forældre til at tage sig af egne børn. (slettet)
(4) 31-05-2014 kl. 16:59

 (slettet)
(5) 01-06-2014 kl. 10:48

Svar på indlæg nr. 3 af Alyssa:

Der ville ikke være de problemer, hvis en af forældrene blev hjemme og passede barnet indtil det skal i første klasse. Det fungerede fint i gamle dage og dengang lærte børn også noget i skolen, det gør de jo ikke mere.

//QLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.