Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Danmarks Ensomme Ungdom? (1/2)


 (slettet)
(1) 08-05-2014 kl. 20:21

Man har vurderet Danmark til, at være verdens lykkeligste folkefærd. Alligevel uddeles der pjecer, Ventilen (Ven til en), til Danmarks ungdom.

Hvis vi er det lykkeligste folkefærd, med den ensomste ungdom, hvad er vores fremtid så? Snuden, 42
(2) 10-05-2014 kl. 13:02

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Det er vi ikke, vi lyver.
Danskerne er doomed. (slettet)
(3) 13-05-2014 kl. 22:54

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Der er ikke nogen der siger at Danmark har den ensomste ungdom. Ensomheden er en følelse der kan ramme alle unge som gamle. Den har ikke nogen forbindelse til hvor mange mennesker man omgåes, men har mere at gøre med at den ensomme føler sig fremmedgjort eller "anderledes" end andre. Lavt selvværd kan være en hyppig kilde til ensomhed - og er typisk også den der udvikler sig til social fobi.

Det er 4-8% af danske unge der lider af middel eller svær ensomhed. Jeg tror ikke vi skal se det som et svaghedstegn at de findes, men derimod en styrke at der findes frivillige instanser der prøver at række en hånd ud efter dem.

Ensomme har altid eksisteret, både i Danmark og alle andre steder i verden. Det har bare tidligere været et mere tabu belagt emne, og er det til dels stadig.

Den omdelte pjece du taler om har til formål at hæfte sig i hukommelsen på de (trods alt få) unge der føler sig ramt af budskabet. De fleste andre vil formentlig ikke tænke videre over den.

Et sekundært budskab i pjecen er at foreningen mangler frivillige. Da jeg så pjecen tænkte jeg over om det var et arbejde jeg skulle/kunne tage del i, men har sådan set rigeligt om ørerne. Ud over My Sweet, job, hus og have deltager jeg i spejderarbejde, så jeg har faktisk ikke overskud til mere. (slettet)
(4) 13-05-2014 kl. 23:45

Svar på indlæg nr. 3 af Empatia Brutalis:

Hmm, hvor fik du de % fra? (slettet)
(5) 13-05-2014 kl. 23:46

Svar på indlæg nr. 4 af Poetica:

Åhhhh - Jeg glemte lige en kildeangivelse

www.ventilen.dk/om-ensomhed/Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.