Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Efternøler? (1/7)


 (slettet)
(1) 29-08-2012 kl. 19:37

Ja, jeg startede jo tidligt med at få børn, fik faktisk min første som 18 årig, og 5 år senere min yngste. Nu er jeg kommet i den "fødedygtige alder" hvor alle mine veninder og gamle skolekammerater får børn... og så kan jeg jo ikke lade være med at tænke om jeg ikke lige kunne klare en enkelt en mere :)? Men der er både plus og minus ved det syntes jeg.. Plusset er at jeg syntes det ville være dejligt at have en lille baby igen både for mig men så sandelig også for ungerne.. omvendt tænker jeg at mine børn nu er så store, går begge i skole, at jeg nu skal til at nyde den ungdom jeg gav afkald på dengang (med omtanke self.da jeg jo er mor) jeg tænker på selvforkælelse, og nyde tiden for mig selv.. hvad tænker i? er der nogen der kan fortælle deres erfaringer med efternølere, hvad gjorde i valgte som i gjorde?

K (slettet)
(2) 29-08-2012 kl. 19:39

Jeg fik mine, da jeg var 25 og 28 - ikke ligefrem super-ung, men det er efterhånden to halv-store unger, jeg har... Og ikke i 100 år om jeg kunne tænke mig at starte forfra med alt det ræs - nu er jeg endelig nået til et punkt, hvor der også er tid og plads til hallie-tid, og det nyder jeg i fulde drag! (slettet)
(3) 29-08-2012 kl. 19:44

Svar på indlæg nr. 1 af siux:

Fik mine 2, da jeg var 19 og 23, og allerede da jeg ventede nummer 2, vidste jeg at det blev den sidste, jeg blev tidligt færdig med at have små børn, og den frihed jeg fik, havde jeg ikke lyst til at give afkald på, så lysten til en efternøler, nej tak..

Er du sikker på at de store, ville synes det er så spændende, der går jo tid fra dem med en ny baby..??

Redigeret 29-08-2012 kl. 19:45 (slettet)
(4) 29-08-2012 kl. 19:44

Svar på indlæg nr. 2 af hallie:

Nikker her... (slettet)
(5) 29-08-2012 kl. 20:01

Svar på indlæg nr. 3 af Susan:

Det er også det jeg tænker, om jeg skal nyde friheden.. men jeg kan godt mærke det trækker i æggestokkene nu hvor jeg ser alle de her små.. griner

jeg tænker også på at jeg ikke nød det NOK dengang.. fordi jeg var så ung, at jeg føler mig mere moden, selvom jeg også var det dengang, har aldrig haft kontakt til kommunen eller andre instanser,var ikke et typisk billede på "de unge mødre" jeg havde styr på mit liv og mine børn :)
ja det er svært at forklare.. nu er jeg jo ogs single, og jeg kan ikke sige mig fri for ikke at ville have et barn mere hvis jeg møder mr. right.. den er bare svær syntes jeg..

og de store børn tænker at det kunne være dejligt med en lille.. men jeg tror heller ikke de kan gennemskue hvor meget tid det tager :)Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.