Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Forkælede Prinser & Prinsesser? (1/4)


 (slettet)
(1) 28-08-2012 kl. 07:49

Det at blive skilt og være singleforældre i dag, er meget alm., men jeg kom til at tænke på om singleforældre i dag forkæler deres børn mere end familieforældre?
Har singlefædre en tendens til at forkæle deres døtre, hvis de har svært ved at finde en kæreste? Og omvendt, har singlemødre en tendens til at forkæle deres sønner, hvis de har svært ved at finde en kæreste?
Er det singleforældrene, der lever i et eventyr eller deres børn?
 (slettet)
(2) 28-08-2012 kl. 08:09

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Tænker du mener når disse børn bliver voksne.

Jeg hørte for nogen tid siden, at omkring 50% af unge mennesker (ved ikke helt hvor det skiller, men ud fra det program, så var de ihvertfald ikke hjemmeboende) modtager økonomisk støtte fra forældrene - og 25% fik et fast månedligt beløb som økonomisk støtte - det synes jeg er fly grotesk, og en kæmpe bjørnetjeneste.

Nu er jeg selv enlig forældre på fuld tid - og tror ikke der er nogen der mener jeg forkæler min søn (han er 8) ihvertfald ikke i form af at han får alt hvad han peger på. Derimod er han nok lidt forkælet hvad angår at have en far der gerne vil sidde/ligge og putte med ham engang imellem med en tegnefilm eller lignende - men det har ikke noget at høre med single forældre delen, men nok mere det bare er mig som person der er sådan.

Tror børn og unge bare er mere forkælede i dag - tror ikke det bliver mere af at forældrene er gået fra hinanden - måske i starten, men det bliver jo hverdag på et tidspunkt. (slettet)
(3) 28-08-2012 kl. 08:26

Svar på indlæg nr. 2 af Single-Dad:

På et tidligere tidspunkt var skilsmisse en modedille. Har det skabt nogen voksne Prinser & Prinsesser, den dag i dag? (slettet)
(4) 28-08-2012 kl. 08:30

Svar på indlæg nr. 3 af Poetica:

Kan da sagtens tænke at det har haft medindflydelse, på den udvikling der har været, i at børn får økonomisk støtte af deres forældre -

Ja jeg tror det har haft en indflydelse - men tror også det har smitte af på børn til samboende forældre. (slettet)
(5) 28-08-2012 kl. 09:20

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Hmm. Jeg tror nogle weekend forældre bliver mere legeonkel/tante end en forælder og dermed slipper den opdragene/besværlige del ved at sige nej indimellem.

Som primær forældre der har dem næsten fuld tid.. Jo jeg forkæler mere i tid i og med voksen/kæreste tid ikke er på kalenderen. Så skal der bruges en forældre til en overnatning eller er der et stævne der kræver en hel weekend får de altid et ja fordi deres kalender kommer før min. I og med jeg står uden for arbejdsmarkedet kan de også næsten altid blive kørt til diverse ting.

Mest datteren der får gavn af det da hun dyrker en sport der ligger ½ time væk og starter tidligt. På den anden side er der flere forældre der er tilrettelagt deres arbejde efter at kunne køre deres gymnast. Men igen, tror det er en speciel ( rablende gal?) forældre type der lader deres børn dyrke elite sport Med et ja til det, forpligter man sig også noget mere end når det er brede idræt.

Økonomisk forkælelse, det at jeg har 3 børn laver en naturlig begrænsningLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.