Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

I lære som Rocky? (1/7)


 (slettet)
(1) 06-07-2012 kl. 11:10

I nyhederne i dag, oplyses det, at børn/unge i special-skoler ofte udsætter læreren for slag og vold.

Se, nu tænker jeg jo så det her....”Vold avler vold”. Er opdragelsen/afmagten hjemmefra et par på kassen, som så går domino videre til læreren?
Eller er disse børn/unges natur, at bruge næven i stedet for ord? (slettet)
(2) 06-07-2012 kl. 11:29

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Jeg tror nærmere det er mangel på ordentlig opdragelse hjemmefra, og ikke nødvendigvis vold hjemme..
Mange børn i dag bliver forkælede, og lære ikke om konsekvenser, god opførelse og at det fx ikke er i orden at slå børn som voksne.
Jeg siger ikke at det er alle forældre der er sådan, man er gode forældre, men mange har for travlt til at bruge nok tid med deres børn, dette kan de have dårlig samvittighed over, og derfor prøver de at købe sig fra det.. det giver børnene en forkert opfattelse af opmærksomhed, og de higer derfor efter den negative opmærksomhed, da den er bedre end ingen...

Det er altid forældrene der fejler, der findes ikke onde børn, men der findes børn der ikke ved bedre.. det er så sørgeligt! (slettet)
(3) 06-07-2012 kl. 11:29

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Jeg har aldrig slået mine børn - de har heller aldrig brugt vold i skolen - men måske der er en sammenhæng, selvom tanken virker frastødende (slettet)
(4) 06-07-2012 kl. 11:30

Svar på indlæg nr. 2 af ..steg..:

man er gode forældreSkulle stå mange er.. (slettet)
(5) 06-07-2012 kl. 11:34

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Nu er det jo børn med særlige behov der går på special skoler, så helt nyt at der er mere vold der end på ordinære skoler kan nok ikke kaldes en nyhed. At der er mere vold nu hvor eleverne som er dybt afhængige af struktur bliver rokeret rundt som del af spare--- øhh inklusions planen kan vel heller ikke overraske helt vildt?
Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.