Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kan jeg tillade mig, at... (1/31)


Anonym (Opretter)

(1) 28-06-2012 kl. 18:03

Mit udeboende delebarn, fylder år om ikke så længe og i den forbindelse har jeg (self) tænk gaver.

Har fundet den gave barnet skal have , men har også tænk på, at give en lidt anderledes gave til barnet oven i, denne gang, men er i tvivl om jeg kan tillade mig at give den:

At barnet får, så barnet kan tage sin forælder og dennes nye kæreste med på en oplevelse/tur i "byen" efter deres eget valg. (Jeg skal self ikke med)

Ved at barnet ville blive meget glad og X ville forstå/værdsætte min tanke, men hvad med x´s nye kæreste. Ved ikke og har ingen fornemmelse af, hvordan det ville blive set på/modtaget.

Ang det økonomiske, så er min kapital, så jeg kan tillade mig det uden at jeg mærker noget til det.

Hvad synes I, kære debat.

For/i mod. Hvorfor/ikke.

Anonym, hvis der nu er nogen, der kender nogen, som.. Ja, I kender remsen. (slettet)
(2) 28-06-2012 kl. 18:06

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hvor gammel er det barn?

Umiddelbart er der jo ikke noget der taler imod?

Hvad er din baggrund for at vælge det? (slettet)
(3) 28-06-2012 kl. 18:06

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

hay..
hvad med at gå selv.. synes ikke du skal give det væk.. da din ting.. eller. så gå selv.. find en sød date at tage med.. eller veninde.. eller.. men brug pengene på dig og barnet sammen..det ville jeg gøre.. ellers giv pengene til opsparing.. ville aldrig give sekunder af mit liv væk på den måde..
og hvorfor.. (slettet)
(4) 28-06-2012 kl. 18:09

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hvis du er sikker på at dit barn vil elske det og din X forstår at opfatte et som en ekstra gave til Jeres fælles barn så er det da kun at klø på.... Jeg vil så nok putte et forklarende gavebrev i....

Det er noget dit barn vil elske at huske mange år frem.. så i min verden er der ingen tvivl.... Jeg vil hoppe op og falde ned på hvad den nye kæreste siger, for kan vedkommende ikke se at gaven er for barnets skyld langt mere end nogen anden så er det "Nye kæreste" der har et problem... ganske enkelt.

God fornøjelse med at gøre dit barn glad på fødselsdagen.. (slettet)
(5) 28-06-2012 kl. 18:20

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

barnet får, så barnet kan tage sin forælder og dennes nye kæreste med på en oplevelse/tur i "byen" efter deres eget valg. (Jeg skal self ikke med)Hvorfor skulle den nye kæreste ha' noget imod det ?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.