Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

At hade sit barn. (1/57)


Anonym (Opretter)

(1) 09-06-2012 kl. 20:50

Kender I det når man hader sit barn?

Jeg har i morges haft en kæmpe tur med min søn på 7.

Han blev rasende og jeg blev det også tilsidst. Han ved lige hvilke knappe han skal trykke på. Det endte med at han røg ind på sit værelse. Og imens stod jeg i køkkenet og skummede. Og tænkte, at lige nu hader jeg ham. Virkelig hader inderligt.

Kort efter kom hans far og hentede ham. Og vi skiltes med knus og hav det godt.

Men stadig var hele min krop vred. En lørdag smadret, fordi jeg også bliver så ked af det. Jeg synes at det er frygteligt at jeg kan føle sådan om mit eget barn. Som jeg jo elsker allermest i verden.


Nu skal han heldigvis være hos sin far den næste uges tid.

Redigeret 09-06-2012 kl. 20:50 (slettet)
(2) 09-06-2012 kl. 20:56

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Nej, det kender jeg ikke..

Du er den voksne og har ansvaret - og du har skabt situationen - du har skabt barnet - find en anden og udreagere på - få noget hjælp i en fart inden du ødelægger drengen totalt - lad ham være hos sin far indtil du er i stand til at tage vare på ham igen. (slettet)
(3) 09-06-2012 kl. 20:57

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Nej jeg har aldrig hadet min søn
Jeg har været vred på ham og skældt ham ud, men jeg har aldrig hadet ham. jeg elsker ham over alt på jorden, selv når jeg er vred
Kender til fulde din følelse af at man bliver ked af det, efter et skænderi eller efter at have skældt ud, men jeg ville aldrig kunne sende ham til hans far, uden at vi først havde talt om hvad der gik galt, og var blevet gode venner igen..... (slettet)
(4) 09-06-2012 kl. 20:58

Ja kender det godt... men har aldrig taget afsked med ham hvor jeg stadig havde følelsen!!!!
Tænk hvordan du har det og tænk så på at drengen har det endnu værre...

Det er dig der er den voksende og det er dig der bør stoppe en konflikt INDEN den kommer så langt at du ligefrem "hader" ham

Jeg har som sagt selv haft følelsen og søgte hjælp ved kommunen så jeg kunne få hjælp til at takle drengen og mine negative følelser... DET er ikke drengen der har fejlen men DIG!!!! (slettet)
(5) 09-06-2012 kl. 20:59

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Nej den kender jeg ikke,har aldrig hadet mine børn.
Har været irriteret ja men had er dælme en voldsom følelse at have overfor sine egne børnLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.