Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

kan man dø af at spise for meget rød peber (1/6)


 (slettet)
(1) 29-03-2012 kl. 19:56

min datter elsker rå frugt og grønt......jeg har lært hende og ordne og skære peberfrugt ud...hun kan æde to peberfrugter om dagen..når hun selv ordner dem....samt uanede mængder gulerødder hun selv skræller og skærer ud......er det bare og gi los eller begrænse det lidt......jeg syntes jo det er fedt hun går i køkkenet selv..alt råt hun selv kan ordne (slettet)
(2) 29-03-2012 kl. 19:59

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Spiser hun for mange gulerødder kan hun faktisk blive gul i huden. Prøvede det selv for en del år siden, men om det er direkte skadeligt ved jeg ikke. Dog skal du nok ikke give hende vitaminpiller ved siden af, vitaminer får hun masser af ved at spise grøntsagerne. (slettet)
(3) 29-03-2012 kl. 20:00

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:


kan man dø af at overspise en bestemt ting , ja det kan man da , sikkert også af mange forskellige ting
æblekærner er dødelige hvis man indtager for mange af dem , er blot et af dem (slettet)
(4) 29-03-2012 kl. 20:03

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

du kan dø af at spise alt, hvis du ikke spiser varieret.

og specielt med børn er det vigtigt at de spiser varieret. Jeg har hørt nogle bruge den fingerregl, at så læge de spiser frugt og drikker mælk, og for lidt kød er der ingen fare. men personligt ville jeg nok lige snakke med en læge, hvis ungen spiste meget ensformidt... og specielt hvis ungen fravalte kød (slettet)
(5) 29-03-2012 kl. 20:04

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Ti kilo i døgnet vil nok skabe risikoen.

Hvis "frugtfarver" smitter af på huden, så skal jeg dææææleme til at spise rå mængder af blå kartofler. Bliver historiens største smølfLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.