Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Dilemma ang min 15-årige søn (1/17)


 (slettet)
(1) 24-03-2012 kl. 14:42

Min søn på 15 kom idag og spurgte mig om vi havde planer hele påsken for ellers ville han gerne et smut til Vejle. Jeg kiggede på ham og spurgte om han skulle derop med sin far.

Men nej han vil op og besøge en pige han har "mødt" gennem fb. Og han vil være der i to dage, og siger det er okay med pigens mor.

Jeg sagde til ham jeg lige ville tænke over det og snakke med ham om det senere. Jeg sagde til ham at hvis han skulle afsted ville jeg have et nr på pigens mor så jeg lige kunne ringe til hende og høre at det hele er i orden og at jeg vil køre ham frem og tilbage (en tur på ca 5 kvarter). Og så blev der ellers smækket med døren og jeg var en vildt pinlig og irriterende mor.

Jeg gik ind og forklarede ham at der altså fandtes mænd der prøvede at lokke drenge og piger til at mødes med dem under påskud af at de var på deres egen alder. Men han har været på web med hende over skype så han ved det er en pige.

Nu sidder jeg så og tænker om jeg overreagerer. Men altså jeg vil ikke bare lade ham tage toget til Vejle uden at vide at alt er i orden.

Er jeg bare pylret? Hvad ville i gøre i mit sted?

Eller har i måske erfaringer med noget ligende.

Skal lige sige at min søn normalt ikke er pigeinteresseret og det der med kærester er sgu ulækkert. Meeeen han bliver jo også ældre. (slettet)
(2) 24-03-2012 kl. 14:45

Svar på indlæg nr. 1 af RundDejligQ:

Tage en tlf.samtale med pigens mor, men selv lade ham tage rejsen...Kompromis med Teens, altid. (slettet)
(3) 24-03-2012 kl. 14:48

Svar på indlæg nr. 2 af Poetica:

Joo men så det egentligt som en mulighed for lige at besøge min kusine som bor i vejle

Og ja kompromis er altid godt med teenager (slettet)
(4) 24-03-2012 kl. 14:52

Svar på indlæg nr. 1 af RundDejligQ:

Du skal da klart have nummeret til hvor din 15 årige søn opholder sig i 2 dage, når du ikke kender hverken pigen eller noget. (slettet)
(5) 24-03-2012 kl. 14:52

Svar på indlæg nr. 3 af RundDejligQ:

Så dump ham af et par km. fra pigens adr., så kan han også selv fare lidt vild...Øøøh, mener finde vej.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.