Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ændre samvær (1/15)


Anonym (Opretter)

(1) 23-03-2012 kl. 09:49

Jeg har tre børn, den ældste ses ikke med sin far. De to yngste, på 12 og 14 år, kommer på skift hos deres far og mig. Forskudt, så man kun er "børnefri" hver anden weeekend, men da den ældste ikke kommer hos sin far, har jeg børn hjemme altid, da hun kommer hjem fra efterskole i weekender og enkelte hverdage.
Og ja jeg kender godt alle de gængse kommentarer: når man er i forhold, har man også børnene altid. Og ja, det har man, men der er man to om ansvaret, og der kan en tage til træning, imens den anden er hjemme, eller man kan besøge veninde osv., uden at børnene er ladt alene, og man er to om beslutningerne osv.

Nå men nu vil jeg have børnene samlet igen, så hver anden uge er med børn, hver anden uge uden (dvs. fire dage pr. 14 dag uden), hvor jeg kan placere møder, gøre rent, ses med veninder, træne, sidde alene med mine tanker osv. Men min eks, som sidder i fast forhold på 4. år vil ikke ændre tilbage til børn hver anden uge samlet.

Spørgsmålet er, hvad jeg kan gøre?? Kan man vinde sådan en sag i amtet, at man vil have dem samtidig og ikke forskudt - eller kommer det pludselig til at handle om at man får dem helt eller slet ikke?

Anonym, selv om flere sikkert genkender mig, men af hensyn til eks og pårørende. (slettet)
(2) 23-03-2012 kl. 10:00

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:


Kan kun sige levede sammen med mine 3 børn 365 dage om året.

Så kender ikke til andet held og lykke med sagen *sun (slettet)
(3) 23-03-2012 kl. 10:13

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Umiddelbart synes jeg du skaber et skidt udgangspunk for en løsning/ændring i alle interesse, hvis du rejser en sag.

Jeg kender selvfølgelig ikke noget til jeres relation, og om i ellers plejer at kunne løse forskellige udfordringer i god tone og fordragelighed.

Jeg hæfter mig dog ved, at børnene ikke længere er små. Var det mig, ville jeg tage udgangspunkt i børnenes ønsker, og simpelthen spørge dem om, de helst vil være hos far samtidigt eller hver for sig. Jeg ved fra mine egne drenge, at da de var mindre betød deres tætte broderskab og samvær rigtigt meget for deres trivsel. Jeg ved også at når børn bliver større kan der sagtens opstå perioder, hvor et barn har behov for at have sin far helt for sig selv.

Jeg husker tydeligt da jeg havde børn i den alder, og jeg har faktisk en smule svært ved at se, at de i den alder skulle være en hæmsko, for at man kan komme lidt ud.


Redigeret 23-03-2012 kl. 10:14 (slettet)
(4) 23-03-2012 kl. 10:24

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg er muligvis en anelse gammeldags, men jeg ville prioritere samværet med mine børn højst.

Dine børn er så store, at du snart vil gå en tid i møde, hvor du kun får en begrænset kontakt med dem. Så nyd det dog mens du har dem, istedet for at se det som en belastning.

Hilsen
LoneAnonym (Opretter)

(5) 23-03-2012 kl. 10:26

Svar på indlæg nr. 3 af Mr_mike:

Jeg forstår din mening, men du kender selvfølgelig heller ikke alle detaljer.
Jeg vil da helst ikke i Amtet, jeg vil helst at han lytter til mig, men det er nu anden gang jeg prøver at få ham til at gå tilbage til samværet som før: at vi har dem hver anden uge. Før havde vi begge den ældste, og det ville trods alt have givet børnefri indimellem i weekenderne, som igen havde givet en smule mere overskud.
Der er blevet mere larm på job, så jeg har ikke ro til at tænke private tanker. Hjemme har jeg ikke eget værelse, da jeg ikke har kunnet få en større lejlighed. Så jeg sover i stuen og har praktisk talt ikke mange minutter alene om dagen.
Skal jeg have voksentid, så besøger jeg veninde, men der er jeg heller ikke alene.
Spørger vi børnene, vil den yngste være fuldt ud hos mig. Men da børnene har hver deres udfordringer og ikke er de mest stille og rolige og vi bor meget småt/lydt, så er det også sin sag at lade det ene barn bo hos mig fast. Den ene har adhd og vi blev anbefalet aflastning, men idet at barnet går på skift, så synes jeg ikke også at der skal aflastning til.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.