Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ble? (13/13)


 (slettet)
(61) 08-09-2012 kl. 10:26

Svar på indlæg nr. 1 af Red:

Jeg har tre børn – de har alle har brugt engangsbleer – jeg valgte dem fra den test i Aldi.

Mine tre børn var renlige ved start i Bh om dagen.

Jeg behøvede ikke træne i renlighed, det kom naturligt af sig selv. At vær renlig om natten kom lidt senere, som jeg husker det. Børnene skulle blot huske, at komme på toilet inden de skulle i seng.
At presse dem, kan gøre dem mere usikre og kontrollerende i adfærd.

At lade børn gå rundt i deres egen ble fyldt med afføring og urin, for at de skal føle det ubehageligt, og som en del af, at de skal stoppe med at bruge ble, synes jeg er synd og ganske unødvendigt.

Børn, der starter i bh ved 3 års alderen, er ofte renlige i dagtimerne, men pga. de lige er flyttet fra dagpleje med tæt tilknytning til en bh uden tilknytning, kan de udvise regressiv adfærd i starten. Dvs. i begyndelsen ikke være renlige længere, det stopper igen lidt senere, når de føler sig trygge i bh.

Min erfaring med engangsbleer er, at de holder huden tør og børnene undgår sår, røde numser mm – man skal selvfølgelig se sit eget barn individuelt og kan prøve sig frem.

Jeg fandt det mere optimalt ift. renholdelse og hygiejne generelt, da beskidte bleer ikke skal gemmes til vask, men kan smides ud med indhold.

Er du ude med dit barn, skal du medtage de beskidte stofbleer hele vejen hjem til vask. Jeg fandt det sikrest med engangsbleer, da jeg derved bedre kunne sikre rent/urent adskilt. (slettet)
(62) 08-09-2012 kl. 13:46

Svar på indlæg nr. 43 af aLene:

Det var det nemlig, og de er helt fine her. 90 stk. til 84 kr. Ingen skadelige stoffer og de holder på det, de skal holde på.


Tak skal du have. (slettet)
(63) 09-09-2012 kl. 21:47

Svar på indlæg nr. 59 af Charlies_Angel:

Det har det heller ikke været her......jeg har været alene m min datter altid og hun har fra helt lille været m mig på wc osv......da hun blev større talte vi meget om hvad der nu foregik osv.....det har været meget naturligt og ikke omgærdet af mystik for hende,hvad man nu lavede der både nr 1 og 2 .......for at sige det som det er.....med etikken in menteLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.