Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Oblikatorisk dna forældretest (115/115)


 (slettet)
(571) 08-09-2012 kl. 11:37

Svar på indlæg nr. 567 af Red:

Nej, men den illustrerer vist meget godt min pointe - nemlig at selv om loven er blevet lavet om er systemet der administrerer den stadigvæk som udgangspunkt på moderens side.


Således er det også sådan at jeg f.eks. ikke har delt forældremyndighed* over min lille datter, til trods for en retssag.
Dommeren fandt at moderens meget ukonkrete indvendinger mod delt forældremyndighed var væsentligere end lovens udgangspunkt, nemlig at børn har ret til to forældre.

Den væsentligste grund til at jeg ikke fik delt forældremyndighed var at jeg har udtalt mig om at jeg da et eller andet sted har en drøm (nej, ikke en plan) om at emigrere.

Og nej, dette er ikke en løgn. På den baggrund alene fik moderen hele forældremyndigheden. For ikke mere end 3 år siden.


*På intet tidspunkt anfægtede jeg bopælen (for jeg var og er overbevist om at min datter har det bedst i et hjem med sine halvsøskende), det var udelukkende delt forældremyndighed jeg søgte om.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.