Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Når glæde og forventning bliver til angst og chok . (8/8)


 (slettet)
(36) 08-08-2012 kl. 16:42

Svar på indlæg nr. 35 af Stinapigen:

Det var nu mere for at tydeliggøre, hvad de forskellige scanninger dækker over. Jeg har godt nok selv lige stået i situationen, men er sikker på, at der er flere, som ikke rigtig ved, hvad en nakkefoldsscanning eller en MD-scanning dækker over. Jeg kendte ikke noget videre til det, før jeg selv stod der. Det var derfor kun ment som en oplysning.

Det kommer jo naturligvis også an på, hvordan man er. Jeg var meget optaget af, at evt. misdannelser blev opdaget i min graviditet, så jeg havde mulighed for at forholde mig til det. Naturligvis bliver nogle misdannelser ikke opdaget, men det er de færreste.

Jeg tog derfor selv imod alle de scanninger, jeg havde mulighed for og købte selv flere - ikke så meget for at se efter misdannelser, men for at følge min lille pige.

Personalet på hospitalet anser som tidligere nævnt ikke en klumpfod eller en læbe/ganespalte som en meget alvorlig misdannelse, selv om forældrene til barnet måske vil mene andet. Det er begge tilstande, som kan "ordnes", når barnet er født. En alvorlig misdannelse er f.eks. kromosomfejl m.m. (slettet)
(37) 10-08-2012 kl. 00:41

jeg er født 11 uger fortidligt med en del misdannelser til følge....da jeg skulle have mit barn valgte jeg og tage alt......blev skannet i uge tyve for misdannelser i hjertet hos mit foster......det var så helt normalt.............da man så det som srveligt.....men det var det ikke...jeg var så super nevøs...men det gik så fint......vi fandt ud af vi skulle have en pige.......hun har ingen men af mine handicaps..og er helt normalt aldersvarende i sin udvikling....Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.