Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Dig og dine børn (5/5)


 (slettet)
(21) 15-07-2012 kl. 23:26

Svar på indlæg nr. 19 af Miss X:

Ja, det har jeg talt en del med dem om. De har da også bebrejdet mig det - specielt den ene af sønnerne, som faderen fik forældremyndigheden over.

Det er så mit held, at jeg alligevel har et godt forhold til dem alle 3.

Det glæder mig også at se, at min datter på trods af et krævende job tager sig meget mere af sine børn. Hun lever så heldigvis også i et godt parforhold. (slettet)
(22) 30-07-2012 kl. 23:28

Jeg sætte mit barn først, da jeg valgte at forlade hendes bio-far endnu inden jeg havde født. Ville simpelthen ikke byde hende at vokse op i et utrygt miljø, hvor man ikke var sikker på at der var penge nok til husleje og mad. Hvor man ikke vidste om han arbejdede sort, eller havde et regulært arbejde. At der lige pludselig kunne stå politi udenfor eller andre han havde snydt og hellere end gerne ville give ham et par på kassen. Eller han verbalt nedgjorde mig og kaldte mig diverse ting. Jeg havde jo helt sikkert forladt ham på et senere tidspunkt men blev heldigvis hurtigere mør, netop fordi jeg ikke blot havde ansvar for mig selv men også mit lille Nus.
Ellers har jeg éen fredag i måneden jeg sætter mig selv først og får hende passet ude, så mit behov for at komme lidt ud i det blå og gøre lige hvad jeg har lyst til uden at tænke på hende. Ellers sætter jeg hende først resten af måneden. (slettet)
(23) 30-07-2012 kl. 23:33

Svar på indlæg nr. 1 af Miss X:

Mig selv


Nok fordi Jeg ikke har børn

SR TOLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.