Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Voldlige computerspil frikendt (3/3)


 (slettet)
(11) 11-04-2012 kl. 19:42

Svar på indlæg nr. 10 af Mr_mike:

Præcis.. (slettet)
(12) 11-04-2012 kl. 20:58

Svar på indlæg nr. 1 af Luffepigen2:

Jeg har ikke ændret mening. Det er ikke spillene, der er "farlige" - det er omstændighederne. Et "normaltfungerende" barn i en almindelig familie, hvor man taler sammen, omgås hinanden med omsorg, kærlighed og respekt, kan sagtens spille voldelige spil. Bliver man som ret lille "parkeret" foran en pc uden guidning og ret megen menneskelig kontakt, så tror jeg sagen er en ganske anden. (slettet)
(13) 11-04-2012 kl. 21:09

Som hardcore gamer kan jeg vist ikke stemme andet end 3....

Vi spiller tit alle mulige spil herhjemme, jeg spiller selv når børnene er puttede, og når de er oppe så spiller jeg tit sammen med dem. Der ER restriktioner på spillene herhjemme, sådan at selv om jeg går på Skype med de andre spillere( eller andre chatmuligheder) så har børnene IKKE lov til det. De andre spillere er ikke voldelige- har efterhånden mødt en del af dem irl, men ikke alle har et lige pænt sprog.....og et ordentlig sprog er noget jeg værdsætter hos mine børn, kan ikke se at det er nødvændigt at bande.

Det samme i weekenderne, så er det tidspunkter hvor de ikke må spille, og da det er online spil så styrer JEG diktatorisk hvem de må spille sammen med online. Vi er flere forældre der spiller samme spil, og vi holder gerne vores børn samlet, så vi ved at det er nogenlunde ordentlige mennesker de spiller med.

Der er nogen fordele ved det bland andet så er min søn på 10 efterhånden helt ferm til engelsk, da det er det "officielle" sprog der bruges, spillene skærper også andre kompetencer, som teamplay, strategi, reaktionsevne, og ikke mindst evnen til at bruge computeren, for at nævne nogen.( kulturkendskab kan da også lige nævnes) (slettet)
(14) 12-04-2012 kl. 09:39

Det er altid godt at se på hvem der har bestilt undersøgelsen. Og egentlig viser det kun mig, at de "kloge hoveder" endnu engang er uenige.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.