Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Love Generation? (3/3)


 (slettet)
(11) 22-03-2012 kl. 10:44

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:


Vil ud fra de svar i nogle tilfælde sige det at der er det forældres

egen måde at være på der viser vejen her tænker jeg på dem

mellem 0-18 årige idag

Redigeret 22-03-2012 kl. 10:45 (slettet)
(12) 22-03-2012 kl. 10:59

Mit barnebarn på 15 går i 1G. Yderst intelligent, så hun har sprunget en klasse over. Alligevel siger min datter, at pigen ikke bestiller andet end at læse lektier og passe sit fritidsjob hos bageren 2 dage om ugen,

Jeg tror såmænd, der er mange som hende, men det er bare ikke dem, vi læser om i aviserne. (slettet)
(13) 22-03-2012 kl. 11:27

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Kære forældre - børn er altid et produkt af gener og et, indledningsvis barneliv, afløst af en adfærd præget af en interesse mod dets 'peers'.

Børn og unge er idag ikke så homogen en gruppe som tidligere. Er du i tvivl spørg enhver klasselærer der desperat prøver at udøve differentieret undervisning, og som snart har flere forberedelsestimer, end reel undervisning.
Alene når børn bliver spurgt hvad de kunne tænke sig, end får besked på hvad de skal gøre, er her tale om en forkælelse af individet. Ligeledes, om man vælger, at gøre det ene eller andet, vil hver ide, når den implementeres som en samlet folkelig forståelse af barneliv og familieliv, over tid vise sit eget sæt af konsekvenser i voksenlivet. (slettet)
(14) 22-03-2012 kl. 23:15

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Meget sjovt, at du lige stiller det spørgsmål. Jeg har lige talt med min datters gymnasielærer idag. Hun sagde, at det var SÅ dejligt, at tale med en engageret forælder. For langt de fleste forældre slutter interessen for børnenes skole, når de er 18 år - sagde hun.

Det er jo meget mærkeligt. Men efter min mening ikke kun forældrenes skyld. De unge får tudet ørene fulde af, at når man er 18 år, så er man selvstændig, og ingen skal blande sig i deres liv. Det tror de så er det rigtige, og frabeder sig forældrenes indblanding. Selv om mange i virkeligheden gerne vil have nogle råd og lidt omsorg. Jeg har faktisk oplevet, at min datter sagde "tak" fordi jeg gav hende noget omsorg!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.