Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ny seng til dårlig ryg... (1/11)


 (slettet)
(1) 03-10-2013 kl. 00:43


Jeg er på udkig efter en ny seng, som skal være god for min ryg, men hold nu op, hvor er den verden dog stor. Lige så mange forskellige forhandlere jeg har spurgt, lige så mange forskellige bud har de på, hvad en god seng, for en dårlig ryg er.

Hvis nu jeg var sikker på at ligge RIIIGTIG GODT i en dyr seng, så ville jeg med glæde betale hvad den kostede, men det er jeg ikke... tror jeg nok.

Hvis du har erfaringer med køb af ny seng, til en dårlig ryg, dyr eller billig - hård eller blød osv. osv.... vil jeg tage imod med kyshånd. (slettet)
(2) 03-10-2013 kl. 00:49

Svar på indlæg nr. 1 af Malle:

Dårlig ryg er jo et vidt begreb; derfor er det en jungle at finde en, der passer lige nøjagtig til ens unikke skavanker.
Du er nok derfor nødt til at prøve dig frem. Du må jo vide ang. den madras, du har nu om du har det bedst med en hård, mellemhård eller blød. Det er et udgangspunkt.
Men hop ud i nogle forretninger og smid dig på madrasserne en efter en og mærk dig frem. (slettet)
(3) 03-10-2013 kl. 00:50

Svar på indlæg nr. 1 af Malle:

Hvis du har en rigtig dårlig ryg, tror jeg faktisk ikke, elevationssenge er en god idè. Madrasserne er jo relativt bløde, så de kan bøjes, når du rejser hovedgærdet.

Jeg måtte lægge et brædt i den ene af mine elevationssenge, fordi den var for blød.

Prøv at tal med Dunlopillo. De kan give dig råd. De er dyre, men du behøver jo ikke at købe den der. De har vist butikker over hele landet. (slettet)
(4) 03-10-2013 kl. 00:52

Svar på indlæg nr. 1 af Malle:

For guds skyld lad være med at tune den vi havde det vildt sjovt i en uge - så brændt den af (slettet)
(5) 03-10-2013 kl. 06:28

Svar på indlæg nr. 1 af Malle:

Jeg ville gå til min læge, få en henvisning til en fysioterapeut, hvis speciale er rygproblemer, og derfra få råd om hva' netop din ryg behøver, for at få optimal støtte om natten, og evt. hvilke øvelser/gymnastik og evt. motion, som ville være godt for netop din ryg.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.