Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Psykens påvirkning af helbred og jobchancer (1/4)


Anonym (Opretter)

(1) 15-08-2013 kl. 00:13

Jeg har været ude for noget lidt mærkeligt. Jeg har et mindre handicap, og har af den årsag været uden arbejde et par år. Jeg synes, at jeg blev mere og mere "tynget", blev mere dårlig og bekymret for fremtiden. Jeg er i en forening, som hjælper folk med netop min sygdom, og har været på kursus med dem. Her mente men ikke, at jeg kunne klare et fuldtidsjob. Men fik dog gode råd om arbejdspladsindretning mm. Selv min fysioterapeut mente ikke, at jeg kunne klare det.
Nu har jeg søgt og fået et fuldtidsjob. Det mærkelige er, at jeg godt kan klaret det, men nogle få hjælpemidler. I det hele taget, har jeg fået det meget bedre. Min symptomer er blevet formindsket, og jeg føler mig som en fuldgyldig arbejdskraft og det har givet mig selvtillid og gå-på-mod.
Jeg er forbløffet over at måtte erkende, hvor meget chancen for et almindeligt liv, mulighederne og anerkendelsen betyder for min opfattelse af mit helbred og formindskelse af smerter.
Dette synes jeg, at man skulle gøre meget mere ud af inden for sundhedsvæsenet. (slettet)
(2) 15-08-2013 kl. 00:22

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Til lykke med dit nye liv
 (slettet)
(3) 15-08-2013 kl. 02:49

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Tillykke med beviset på at du kan mere end du forventede.." Du er ikke din sygdom, men et menneske med et job, samt en sygdom, der jo så ikke definerer dig som menneske, du bestemmer selv langt hen ad vejen, glem aldrig det" det er jo dejligt at læse, ja mange kan lære noget af det, put ikke mennesker i en boks, de fleste kan godt, skal bare have chancen.
Cat45 (slettet)
(4) 15-08-2013 kl. 08:25

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Man er i fuld gang, det er meget få som får invalidepension og dem der gør får ikke en livsvarig pension.

Og du har ret i din iagttagelse, de fleste kan godt udføre et arbejde, hvis de giver sig selv lov i respekt for sin sygdom eller invaliditet. Samtidig giver det arbejdsglæde hvis man får gode kolleger og en ledelse som bakker op om arbejdsklimaet, det vil også få en til at "glemme" sine skavanker. (slettet)
(5) 15-08-2013 kl. 09:47

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

syns det er godt du tror på dig selv og ikke lytter efter dem der ikke tror du kan.. har man selv viljen og kæmper for det, så lykkedes det også tit.. selvom det kan være en sej kamp.
tillykke med sejrenLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.