Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Tinnitus (1/6)


Anonym (Opretter)

(1) 06-07-2013 kl. 05:13

For 3 måneder siden startede min tinnitus.
Først med en lille hyletone inde i hovedet som nu er blevet til en konstant ringende for ørende og er der et minuts ro, starter der en anden og meget højere højfrekvens lyd der bliver så høj at det føles som om mit spyt skummer nede i halsen bag drøblen.
Er roen konstant begynder hyletonen at skrære op igennem min hjerne og op i skalpen indefra. Ja sådan føles det og mærkes næsten fysisk

Jeg kan desværre ikke tåle sovepiller og har prøvet med Phenergan som er en allergi pille. De giver mig 3-4 times søvn hvis jeg er heldig og så er jeg helt færdig resten af dagen.

når lyden når op i det høje felt, er den eneste "kur" musik eller anden larm. Men den skal helt op på over 100 Db og jeg hader larm og høje lyde.

Nu har jeg brugt 4 timer på at falde i søvn og fik blot 20 minutter og det er bare ikke holdbart længere.

Så derfor, er der nogen derude der har lige så mange problemer med tinnitus og har i nogle gode råd? (slettet)
(2) 06-07-2013 kl. 06:53

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Så derfor, er der nogen derude der har lige så mange problemer med tinnitus og har i nogle gode råd?

Tid og tillid vil over tid forhåbentlig gøre det udholdeligt for dig, at leve med din nye usynlige, men nuvel tilstedeværende følgesvend. Lige nu lyder det til du er inde i en uheldig balance, hvor for lidt søvn giver dig de problemer. Men prøv at vend den om, og spørg dig selv om den manglende søvn er pga tinnitus, eller tinnitusen er betinget af for lidt søvn?
Hvad tror du? (slettet)
(3) 06-07-2013 kl. 07:37

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg ved ik' hvor meget du er til alternativ behandling, fremfor det etablerede sundhedssysytem og er du slet ik' til andet end hva' lægerne siger, ja så vil jeg ik' begynde på en masse forslag.

Der er os' mange faktorer der spiller ind; køn, alder, vægt, kost, arbejde, familierelationer, mand/kone/kæreste/børn og psykiske tilstand, så der er lidt at se og ta' fat på.

Ik' at forklejne det etablerede, da det er godt at høre alle i en, umiddelbar uforklarelig sygdomssituation, og få deres vurdering for bedring eller helbredelse. (slettet)
(4) 06-07-2013 kl. 09:17

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg ved det lyder mærkeligt, men jeg kendte en gang en som havde tinnitus, og som sagde at han sov med ørepropper...... det hjalp og nedsatte ligesom lyden ifølge ham.

Jeg synes stadig det lyder tosset...... men en pakke ørepropper koster ikke alverden, så måske det er forsøget værd.

Anonym2

(5) 06-07-2013 kl. 11:57

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg har selv levet med tinnitus i mange år, og har "vænnet" mig til det, mit kom også som lyn fra en klar himmel, først på det ene øre og senere hen det andet.

Jeg skal ihvertfald ikke høre høj larm og musik, det gør det bare meget værre, eller hvis jeg er træt eller har for meget om ørerne.
Jeg læste en artikel for en del år siden, om en dame, der gik jævnligt til ørelæge, og fik skyllet sine propper ud, når tinnitus blev for slemt, jeg aner ikke om det kunne hjælpe.
Har du talt med en ørelæge ?
Der er desværre ingen kur for tinnitus, men prøv at leve med det, det gør livet lidt nemmere, end at blive irriteret og frustreret over det.
Jeg prøver når det er slemt at sige til mig selv, at jeg har trods alt min frihed til stadig at kunne gøre hvad jeg vil, komme ud og gøre ting, det ville være det værste for mig at miste den evne.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.