Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Tænker du over dine handlinger over for andre mennesker ? (1/14)


 (slettet)
(1) 07-05-2013 kl. 12:00

Et menneske der skiller sig lidt ud fra mængden, bliver tit mobbet, de oplever en masse sorg påført af andre, der uden at tænke på konsekvensen, påføre dybe ar for livet, deres empati til dette menneske er ikke til stede, de har valgt at bruge denne person til at sætte sig selv højt.

Jeg har set mobning på arbejdet, set folk der stopper med at arbejde, fordi det at gå på arbejdet, ikke længer var noget man kunne se frem til, men i stedefor var blevet et personligt helvede.

Har du mobbet en ? og har du tænkt over hvor meget smerte du har påført dette menneske ?, eller er du bare kommet videre, uden at tænke på den sorg du skabte ?

Prøv at kigge på denne video, og lyt til stemmen og til den smerte der er i hende, tænk så over dem du har mobbet, og prøv at se deres smerte…

www.youtube.com/watch?v=BmUL72dIbTA (slettet)
(2) 07-05-2013 kl. 12:45

Svar på indlæg nr. 1 af James.:


jeg har aldrig oplevet nogen der for alvor er blevet mobbet på mine arbejdspladser
lidt godmodig drilleri og ikke vedvarende er ikke mobberi , jeg har vist ikke mobbet nogen , det jeg husker af (slettet)
(3) 07-05-2013 kl. 12:49

Svar på indlæg nr. 2 af musika:

Det er jo dejligt
jeg har heller ikke mobbet, men heller ikke blevet det..

men desværre er der en del mennesker der bliver mobbet mens du læser dette, folk der føler sorg og afmagt.

Redigeret 07-05-2013 kl. 12:53 (slettet)
(4) 07-05-2013 kl. 13:02

Svar på indlæg nr. 1 af James.:

Nej jeg har aldrig mobbet noget andte menneske nok fordi jeg selv er blevet mobbet som barn... Jeg har også lært min egen søn ikke at mobbe, men at sige fra og ikke finde sig i at blive mobbet. (slettet)
(5) 07-05-2013 kl. 13:04

Svar på indlæg nr. 1 af James.:

Ja, og min konklusion blev, at mit liv er for kort til at høre på folks selvmedlidenhed. Er også træt af folks udstilling af dem selv i det offentlige rum (tv), om hvilket lorte liv de har (haft).Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.