Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kommuner tvinger overvægtige på slankekur (1/13)


 (slettet)
(1) 09-01-2013 kl. 13:03

www.dr.dk/P4/Sjaelland/Nyheder/Faxe...

hav mener om at føst tviger en komune en pasone at tapesig og når det ikke går stærktenog træker man sit tilage til bag om sygedagepæge???????????? (slettet)
(2) 09-01-2013 kl. 13:43

Svar på indlæg nr. 1 af Hwilmand:

www.dr.dk/P4/Sjaelland/Nyheder/Faxe...

hav mener om at føst tviger en komune en pasone at tapesig og når det ikke går stærktenog træker man sit tilage til bag om sygedagepæge????????????Hvad mer i om at føst tvinger en komune en pason at tapesig og når det ikke går stærtenog så trækker man sit tilsage til bage om sygedavepæge???????????

rætte noge savefale og inde sat mangle bugstaver (slettet)
(3) 09-01-2013 kl. 13:46

Svar på indlæg nr. 1 af Hwilmand:

Det synes jeg umiddelbart lyder i orden. Fedme er en sygdom man kan afhjælpe. Det er fint vi hjælper folk der pludselig ikke længere kan arbejde på grund af den, men jeg kan ikke se nogen grund til, at man skal kunne sige man ikke gider forsøge at få det bedre og kunne komme i arbejde igen.

Dog siger artiklen ikke kun slankekur, men fedmeoperation, hvilket jeg går ud fra er en gastric bypass. Det synes jeg er lidt mere tvivlsomt. At "tvinge" folk til at lade sig operere, hvilket trods alt kan være farligt, strider mere mod min moral. Slankekur, fint. Operation? Den er jeg ikke med på. Hvis der er valgfrihed mellem operation og alm. kur, så fint. (slettet)
(4) 09-01-2013 kl. 13:50

Svar på indlæg nr. 3 af Slater:

nej ævter vad jeg hørt i radione til morge var det en obersone vår dig havde givde tilsave om to pajoder så vedkom havde en sjaker får at tappe sig, men da det ikke gige stækenog træk dig sikke æfter føste pajode det syne jeg ikke er edigte forsalite (slettet)
(5) 09-01-2013 kl. 14:00

Der var vist tale om operation og her er jeg enig med Slater. Man kan ikke tvinge folk til at løbe den risiko, som alle operationer indebærer.

Derimod synes jeg, det er OK at tvinge folk til at følge et motionsprogram x antal timer om dagen. Det kan kontrolleres, det kan en diæt desværre ikke, med mindre der laves et julemærkehjem for voksne.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.