Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Besparelser på bosteder for handicappede? (1/13)


 (slettet)
(1) 29-11-2012 kl. 19:17

Jeg undrer mig: Nogle af mine venner har et familemedlem som er meget handicappet, kan ingenting selv, og bor på et bosted for handicappede. Nu skal de decentrale bosteder nedlægges, og beboerne skal flytte hen til et større sted. Her får de 2 værelser hver og eget køkken, og egen vaskemaskine. På trods af, at familemedlemmet skal have hjælp til alt. Er der en større mening i den beslutning? Samtidig med, at de "varme hænder" spares væk? (slettet)
(2) 29-11-2012 kl. 19:28

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

På baggrund af de få oplysninger du giver, er det svært at forholde sig til, om det er skidt eller dårligt at forsøge at spare og måske effektivisere området. (slettet)
(3) 29-11-2012 kl. 19:31

Svar på indlæg nr. 2 af Mr_mike:

Jeg tænker ikke så meget på centraliseringen, selv om man må sige, at det decentrale sted var meget hyggeligt, og der var tid til beboerne.
Jeg tænker på pladsen, vaskemaskinen til 1 person, køkken som beboeren ikke kan bruge - skal der stå en
medarbejder og lave mad til den enkelte beboer, istedet for at lave fælles mad i et større køkken, og hvis det er tilfældet går der så endnu mere tid fra "de varme hænder"? (slettet)
(4) 29-11-2012 kl. 19:34

Svar på indlæg nr. 3 af Nicelady:

Umiddelbart lyder det underligt at der er vaskefaciliteter m.v. hvis det er tanken at samle handicappede, hvor igen er i stand til at betjene disse hjælpemidler.

Hvis man derimod samler en "broget" blanding, Kan det måske godt forsvares, at indrette værelserne ens. (slettet)
(5) 29-11-2012 kl. 19:36

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Få de også en tørretumbler eller skal de benytte et tørrestativ.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.