Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Social fobi? (1/8)


 (slettet)
(1) 15-11-2012 kl. 00:05

Er der nogen, som kan forklare mig: Hvad er en social fobi? Hvordan giver den sig udslag, og hvordan føles det. Hvad kan man gøre ved det?
Hvordan reagerer man, når andre prøver at få en med social fobi med til sociale arrangementer?
Kan man bare være indadvendt og have nok i sine hjemlige interesser uden at have en social fobi?
Hvordan kan man se/mærke forskel på en social fobi og lettere autisme?
Tak for svar. (slettet)
(2) 15-11-2012 kl. 00:15

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Angst, svært ved at trække vejret, ryster, "knude i maven"... andre går helt i panik.

Igen "knuden i maven" hvis man hives med til noget man ikke magter, tja svært at forklare med ord. Har selv mærket det og set det.

Ja min gamle mormor havde ikke fobi, men hun befandt sig fint hjemme og fik fint tiden til at gå med blade, radio, kryds og tværs, planter, m.m. Intet problem i at gå ud og handle eller være sammen med andre, men hun kunn sagtens sidde en uge hjemme uden problemer. (slettet)
(3) 15-11-2012 kl. 00:18

Svar på indlæg nr. 2 af YIP:

Hvad kan man gøre ved det? Og skal omgangskredsen og kæresten også blive hjemme, når man har det sådan? (slettet)
(4) 15-11-2012 kl. 00:26

Svar på indlæg nr. 3 af Nicelady:

Næh hvorfor skulle de blive hjemme pga det? De kan da sagtens gå i byen, på besøg eller hva det nu er... bare personen selv bliver hjemme.

Ved desværre ikke hvad man gør ved det. Terapi? Medicin? (slettet)
(5) 15-11-2012 kl. 06:28

Kender en med social fobi, og som der også bliver skrevet så er det ofte folk der har en følelse af det at være alene, er noget af det mest rare for dem. De får en kæmpe knude i maven ved møde med fremmede i forsamlinger, ryster, svedeture og hyperventilerer og føler angst.. Ham jeg kender er midt i tyverne og er begyndt at arbejde med sig selv psykisk og han er mere og mere i stand til at møde andre mennesker i givne situationer. Jeg tror det handler om at arbejde med sig selv og finde roden til ens tilstand. Han får ikke medicin og har ikke hørt om nogen der får, så der er jeg dig svar skyldig. Mht om modparten skal blive hjemme ved arrangementer mv, så må det jo være en individuel sag for det enkelte forhold, om det kan bære at man altid skal gå ud alene. Dog, kan det jo blive noget af en byrde for den " stærke" i forholdet.

Redigeret 15-11-2012 kl. 06:29

Redigeret 15-11-2012 kl. 06:30

Redigeret 15-11-2012 kl. 06:32Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.