Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Vægttab/ kærlighed (1/6)


 (slettet)
(1) 27-09-2012 kl. 18:42

Var lidt i tvivl om hvor denne tråd skulle ligge, men nu bliver det i sundhed..

Jeg har lige været til min mors jubilæum sammen med en masse af hendes veninder. De bemærkede allesammen at jeg har tabt mig og roste det osv. En spurgte om jeg så havde en fyr i kikkerten og det kunne jeg ikke helt afvise, men skyndte mig videre da jeg ikke ville gå i detaljer. Så hørte jeg at hun sagde til en af de andre, sådan lidt bedrevidende sladretanteagtigt at, jaa der plejer jo gerne at være en mand indblandet når man teber sig.. Jeg blev lidt ærgelig for jeg startede mit vægttab før jeg mødte ham, men er der noget om snakken? Kan måske ikke sige mig fri for at holde stilen lidt pga jeg gerne vil være pæn overfor min kæreste, men jeg blev alligevel lidt ærgelig over at han ligesom tog "æren" for mit slid. (slettet)
(2) 27-09-2012 kl. 18:49

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Kan det ikke være lige meget hvad andre siger, så længe du ved DU har gjort en indsats for at nå dit vægttab ?

Det er ikke første gang man hører at kærlighed giver vægttab, men man kan jo også tabe sig på andre måder, som du jo også har gjort
Smil og fortsæt det gode arbejde, og lad dem snakke (slettet)
(3) 27-09-2012 kl. 18:51

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Bare rolig - det er kun de første par måneder kiloerne rasler af - så kommer de igen og så bliver du kaldt kærestefed istedet
Så kan han også få "æren" for det (slettet)
(4) 27-09-2012 kl. 18:51

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

La' det gå ind af det ene øre og ud af det andet, sladder, uanset om det er fra familie eller ej, er og bli'r sladder.... og i dennne situation; sludder.....

... du ska' bare holde stilen, ranke ryggen, hovedet højt og så ellers, hvis nogle kommer til dig direkte, med en sådan bemærkning, svare; "Næ, det er for egen regning, når jeg har det godt har mine omgivelser det os' - og så det ville klæ' dig at være glad på mine vejne, for både kæreste og at jeg ta'r mit helbred alvorligt!" (slettet)
(5) 27-09-2012 kl. 18:54

Svar på indlæg nr. 1 af Stinapigen:

Dit vægttab, og i særdeleshed din beslutning om at tabe dig, hverken kan eller skal ingen tage fra Dig, skulle fyren smutte så har du stadig dit vægttab, ergo er der ingen direkte kobling mellem kærestesøgning og vægttab efter min mening.

Jeg har prøvet den anden vej rundt - at et pludselig opstået kæresteforhold fik mig i gang med et voldsomt slankekur/motion/kostomlægnings projekt, ikke så meget pga. af hende alene, men primært pga. af andre faktorer.

Men uden hendes viden om kost og hendes store opbakning til mit projekt var det aldrig lykkedes, og ja, det holder stadig, altså vægttabetLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.