Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Støvallergi (1/12)


 (slettet)
(1) 26-09-2012 kl. 22:28

Sidste vinter fik jeg konstateret støvallergi... Min læge sagde, jeg om vinteren- når min allergi er vørst- kunne få noget allergi medicin, men jeg er altså ikke meget for det! Så jeg tænkte, om der var nogen, der måske havde nogen naturlige råd, der ikke involverer "stærke sager" og alm. medicin.. Måske bare forholdsregler? Det nytter ikke noget, at skrive, at jeg skal gøre mere rent. Hver gang jeg svinger støvsugeren, får jeg det endnu værre, fordi støvpartiklerne hvirvles rundt i luften. Så det sker altså max to gange om ugen!!
Men altså.. Nogen med gode råd? (slettet)
(2) 26-09-2012 kl. 22:31

Svar på indlæg nr. 1 af Allmonds:

Jeg har det selv.

Ud med gardiner og gulvtæpper. Ingen fjer i dyner og puder, da disse afgiver for meget støv.

Sørg for masser af udluftning flere gange om dagen i din bolig.

Du kan få en næsespray på recept, som vistnok hedder fixonase. Den lindrer ihvertfald din stoppede næse lidt. (slettet)
(3) 26-09-2012 kl. 22:33

Svar på indlæg nr. 1 af Allmonds:

Hvorfor vil du ikke ha allergi medicin? Om sommeren når der er græspollen, er jeg i hvert fald glad for de piller jeg tager. (slettet)
(4) 26-09-2012 kl. 22:34

Svar på indlæg nr. 2 af FioniaDK:

jaaa... men hvad ER det for en næsespray? min næse er ikke stoppet, den løber... af H.T.. griner.. og jeg nyser vildt. Jeg har allerede allergivenlige dyner, og ingen gulvtæpper, samt jeg altid har luftet meget ud.... ØV... håbede lidt nogen havde en mirakkelkur i form af ... brændnælde the eller sådan noget. hehehehhe (slettet)
(5) 26-09-2012 kl. 22:35

Svar på indlæg nr. 3 af Isbjørn:

fordi jeg synes jeg får medicin nok så ville allerhelst undgå det.. Men når ejg når min højsæson, bliver jeg vel nødt til det.. Ellers får jeg influenza lignende symptomer mm... ihhhhhLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.