Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sociale aktiviteter når man er gangbesværet (1/17)


Anonym (Opretter)

(1) 24-09-2012 kl. 21:00

Jeg er kvinde i 50érne, har en udmærket uddannelse, er i deltidsjob i nærheden af min bopæl.
Jeg har det problem, at jeg ikke kan køre bil pga en epelipsilignende tilstand. Jeg har ligeledes gigt, så jeg går dårligt. Jeg kan komme til mit arbejde, en tur i det nærliggende center, i cafe og bio. Men længere kommer jeg sjældent, med mindre nogen tager mig med i bil. Jeg arbejder deltid, da jeg har svært ved at holde til mere, og jeg bruger mange penge på taxa. Alligevel må jeg virkelig ofte sige nej til udflugter, ture, teater, middage, besøg, da jeg ikke kan komme derhen. Jeg synes, at folk har meget svært ved at forstå det, og bliver sure på mig, når jeg melder afbud. Bortset fra mine skavanker er jeg frisk, udadvendt og glad for oplevelser og social kontakt, og jeg er selv rigtig ked af det, når jeg må sige nej. Det begynder at påvirke mig meget, så jeg bliver ked af det i dagligdagen. Min læge og gigtlæge trækker på skuldrene, det må jeg selv finde ud af. Er der nogen, der har det på samme måde, eller har en løsning? (slettet)
(2) 24-09-2012 kl. 21:12

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg kan undre mig over de ryster på hovedet (dine læger)

Har du undersøgt på kommunen om der er nogen former for ydelser man kan få via ens social netværk?
Tit bør det være fra en læge, som kommunen skal bruge (erklæring) for at se at de kan blive et problem, hvis ikke det social vedligeholdes grundet økonomi mm...Anonym (Opretter)

(3) 24-09-2012 kl. 21:24

Svar på indlæg nr. 2 af Miss Bombastisk:

Jeg forstår ikke helt hvad du skriver: ydelser via ens social netværk"?
Skal jeg forstå det sådan, at jeg kan få en ydelse, da jeg jeg ikke kan vedligeholde socialt netværk?
Det lyder fantastisk, det har lægen vist ikke hørt om, men så kan jeg jo oplyse ham....Tak (slettet)
(4) 24-09-2012 kl. 21:33

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Er det smerter pga din gigt - der gør , at du er gangbesværet ?

For så må man sige , at du er meget dårligt smertedækket og derfor forstår jeg ikke , at din læge ryster på hovedet af dig (slettet)
(5) 24-09-2012 kl. 21:36

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg er ked at høre at du bliver isoleret pga din gigt, men jeg tror at kommunen har visse tilbud til transport, så du har mulighed for at komme forskellige steder.

Søg din hjemkommunes hjemmeside.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.