Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kender du dit kolesteroltal? (1/14)


 (slettet)
(1) 04-09-2012 kl. 09:46

For ca 3 uger siden skulle jeg til øjenlægen, håbede han lige ville snitte lidt af de "hængende" øjenlåg af (det ville han nu ikke, det var ikke slemt nok)
Men i stedet ville han da lige tjekke mit syn (jeg er nærsynet og bruger briller og linser). han konstaterede at mit syn er blevet bedre (det vidste jeg nu godt) Men han konstaterede også, at jeg havde haft en blodprop i mit højre øje!! WHAT? han tog røngtenbilleder af begge øjne, og jeg kunne så selv se, de mindre plamager i øjet.
derefter opfordrede han mig til at gå til lægen, hvilket jeg gjorde. Alt var fint! På nær mit kolesteroltal, der ligger på 6 - det SKAl ned på 4,1.
Så nu er jeg de næste par mdr sat på piller (1 om dagen) og jeg har sat max gas på min kost.Intet med en fedt% over 0,2 (brød) kommer ind i hjemmet. Der bli'r kigget nøje på alle indkøb af diverse madvarer.
det kom som lidt af et chok for mig. jeg motionerer, jeg lever sundt; og har så konstateret en arvelig kolesterolsygdom. Min lever overproducerer altså. Det kunne være gået rigtig galt (hvis jeg havde levet usundt) og måske skal jeg tage de piller resten af livet. Er mit kolesteroltal - efter de 2 mdr. - nede på de 4, så vil jeg prøve at holde det der via kosten og slippe pillerne.
men kender du dit kolesteroltal? tager du et "helbredssyn" indimellem hos din læge?



 (slettet)
(2) 04-09-2012 kl. 09:53

Svar på indlæg nr. 1 af Ace:

Jeg fik målt mit for ½ år siden, det var også 6, men min læge sagde, at det ikke var kriminelt, dog skulle det helst ligge på 5. Jeg tager så hvidløgspiller, de bevirker, at tallet ikke stiger yderligere.
Held og lykke med det



 (slettet)
(3) 04-09-2012 kl. 09:53

 caveman, 60
(4) 04-09-2012 kl. 10:06

Svar på indlæg nr. 1 af Ace:

Kender ikke præcis mit kolesteroltal, men det skulle være helt iorden efter en undersøgelse for et halvt år siden så på den konto tager jeg det stille og roligt.

Jeg lever ikke specielt sundt og min kost kunne godt være lidt mere varigeret og med grønt, men gider ærlig talt ikke gøre så meget ud af det, når det kun er til mig selv jeg laver mad.



 (slettet)
(5) 04-09-2012 kl. 10:13

Mit har været højt for et par år siden, men kunne reguleres med kosten



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.