Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

For få motionscentre i dk. (1/2)


 (slettet)
(1) 07-01-2006 kl. 06:52

Der er et x antal brugere her på love.dk
Ja sov dårligt i nat, så jeg kikkede profiler,,,,,
nu er det så at jeg undre mig over, hvor alle de folk der træner 3-5 gange om ugen gemmer jer. Træner i om natten. Personligt har jeg hverken, tid eller energi til at offere 4 - 10 timer ( inkl. transport til og fra center) ugentligt, ved siden af mit daglige job.
Tager man hele det danske samfund i betragtning, så må der mangle en hulens masse motionscenter, eller det er måske kun kærstesøgende/ vennesøgende der er så sunde at de skal træne 3-5 gange pr uge.
Motion er sundt, enig. Men har alligevel en trivl om at, i alle er så energifyldte at der også er overskud til træning.
Eks... Læste en profil: enlig mor 4 børn i alderen 4 - 13 år, træner 3- 5 gange om ugen og løber lidt ved siden af, gerne i skoven.
Her måtte jeg smile......

Venligst OK39 (slettet)
(2) 07-01-2006 kl. 18:50

He he kunne nu heller ik lade være med og trække på smilebåndet da jeg læste dit indlæg.ggg.
men jeg er så fandens godtrone, så jeg forsvar lidt. mange enlige møder arbejder ik og mens børne er i børnehave eller andet,er der jo tid, til noget træning og løb.må så sige efter jeg fik nr 2 barn, har muligheden for det store træning der ik. men har fået skiftet det ud med dans. hvor for mig er der memmer at komme frem og tilbage inde for rimlig tid.og det er så en gang i ugen, for nej enlig mor med arbejde er det begrenset med tid og overskud til meget mere. he he endnu et smil. linsy

Redigeret 07-01-2006 kl. 18:52 (slettet)
(3) 07-01-2006 kl. 19:08

Svar på indlæg nr. 2 af linsy:

Det var nu også kun et oplæg til en debat om motion kontra profilskrivning..
Jeg har andet sted her på portalen set en pige/ kvinde udtale at, de danske skove burde være fyldt op med single mænd der var ude at spassere. Vi er vel alle mere en en om året i skoven,, vinter for at finde juletræ sommer for at have imtimkontakt med kærsten, konen eller veninden* gg* eller blot for at høre fulene kviddere.
Men den med motionsbølgen på de danske pigers profiler,, den er overvældende.

Venligst
OK39Redigeret 07-01-2006 kl. 19:08 (slettet)
(4) 07-01-2006 kl. 19:36

Svar på indlæg nr. 3 af ok39:

ok har nu ik meget at tilføje det. men men men hmmmm nok ik skoven sinkel mænd tænker på og gå rundt i hvis det er en kærste eller tilfældig knald de ønsker. men en god oplysning for at skoven går der en eller flere kvinder rundt og håber at MANDEN kommer. sms (slettet)
(5) 08-01-2006 kl. 09:48

Svar på indlæg nr. 1 af ok39:

Nu skriver jeg godt nok intet om at jeg træner i min profil tekst........men, jeg træner her: kommunens helt eget træningslokale med alt hvad hjertet kan begære af styrke og konditionstrænings udstyr....kun for de i kommunalt ansatte i kommunen. Vi har egen nøgle, betaler blot 100 i dipositum for nøglen, og derefter er alt til fri afbenyttelse......dog kun for kommunalt ansatte i kommunen.

jeg ved noget lignende fungerer andre steder også. For i en anden kommune hvor jeg var ansat, havde vi adgang til fysioterapiens træningsrum på plejehjemmet.

Derudover så har jeg netop investeret i motionscykel, har egen "motionsbænk" samt håndvægte herhjemme .... blot for vedligeholdelse de dage hvor jeg IKKE syntes jeg vil sætte 1½-2 timer af til træningslokalet. Ialt har det blot stået i 400 kr.....cyklen var en demo, og motionsbænken faldt jeg over i "genbrugsafdelingen" på lodsepladsen.............he he, der er vel lidt jyde over mig, og den fungerer sgu.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.