Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Grå stær


 (slettet)
(1) 31-08-2015 kl. 08:19

Jeg har netop overstået operation for grå stær på begge øjne og alt er ifgl. øjenlægen gået perfekt, men jeg har det især på det ene øje som om en kontaktlinse der sidder forkert men igen, øjenlægen siger alt er som det skal være og at jeg nok bare er lidt "sart" i øjet.

Hvis der er nogen her der har erfaringer vil jeg da gerne hører om dem.... (slettet)
(2) 31-08-2015 kl. 23:38

Svar på indlæg nr. 1 af Dejligt smil:

Jeg har selv overstået en operation på begge øjne for grå stær, og ingen problemer. Hvor længe er det siden..? Man kan have det der kaldes for efterstær men jeg er ikke klar over hvordan det udmønster sig. Men det kan du søge på nettet.

Jeg ville gå til min egen øjenlæge, og bede om at få undersøgt øjnene endnu engang, er du sart i øjet efter operationen så afvent et par ugers tid inden du får undersøgt øjnene igen.

Du må på ingen måde lade dig nøje med at dine øjne er lidt sarte m.v. De skal altså holde resten af dit liv husk det. Held og lykke med det og rigtig god bedring... (slettet)
(3) 01-09-2015 kl. 13:00

Svar på indlæg nr. 1 af Dejligt smil:

Mit bedste råd: "second openion" hos en anden øjenlæge!
God bedring
Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.