Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Økologisk mad (7/7)


 (slettet)
(31) 14-10-2013 kl. 06:08

Svar på indlæg nr. 19 af RweMeAnt2B:

Det er godt for natur og miljø, dyr og natur og pga den måde størstedelen af vores mad bliver fremstillet på i dag. Jeg rører ikke industrifremstillet mad. Klamt og sygdomsfremkaldende er det. Desuden er den måde, vi lever på, og især den måde vi fremstiller vores føde enormt ressourcekrævende på naturen.

www.oxfam.org/en/grow/policy/behind... (slettet)
(32) 14-10-2013 kl. 09:03

Svar på indlæg nr. 1 af Tænder på et kys:

Vi spiser øko så langt hen af vejen som økonomien tillader det. Altid altid altid køber jeg øko æg, mælk sukker havregryn mel og så ofte som muligt kød.
Jeg vil hellere undvære, end at gå på kompromis. Det udspringer dels af behovet for, at støtte dyrevelfærd. Kan ikke magte tanken om de høns, der sidder pakket inde i det mindste bur uden nogen som helst strøelse eller andet at fordrive tiden med. Tænk engang, at skulle sidde i et ståltrådsbur, 24 timer i døgnet, uden noget andet at foretage sig end at æde og skide æg ud. Total nedern. Dels fordi økologisk bare smager bedre. Meget mere smag. Heller lidt men godt, i stedet for meget og vandet. (slettet)
(33) 14-10-2013 kl. 18:20

Svar på indlæg nr. 24 af Krug90:

Vi er enig Selv med små midler og omtanke kunne der sikkert ændres lidt ... !
 (slettet)
(34) 14-10-2013 kl. 18:24

Svar på indlæg nr. 32 af wimse:

Jeg har aldrig smagt bedre andesteg end juleaften hos min søster og svoger
Det var økologiske ænder, som min svoger stegte i webergrillen, der stod i garagen. Så det var på med jakken og ud i kulden, når grillen skulle passes
 (slettet)
(35) 14-10-2013 kl. 19:32

Svar på indlæg nr. 1 af Tænder på et kys:

Jeg køber både økologisk og ikke-økologisk. Det kommer lidt an på hvad der er når jeg er ude og handle. Smagsmæssigt kan jeg ikke finde nogen forskel på hovedparten af varerne, hvis de ellers er behandlet ens.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.