Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Stresser Du (af)? (33/33)


 (slettet)
(161) 07-10-2013 kl. 23:42

Svar på indlæg nr. 157 af CyrusTheVirus:

Jeg har dagligt med unge mennesker at gøre, og der er alt for mange, der forventer at "alle" står til rådighed og hjælper dem med "alt", i stedet for at de selv gør en indsats.

Jeg oplever gang på gang, at unge mennesker siger: "Hvorfor skulle jeg dog arbejde, så længe jeg kan få understøttelse/kontanthjælp, som jeg sagtens kan leve for?" Den holdning kan jeg på ingen måde respektere.

Beklager, men jeg synes alt for mange unge er forkælede og ubehjælpsomme og alt for sarte til at klare tilværelsen. Desværre er det forældrenes skyld, og når ikke forældrene magter længere, forventer mange unge at samfundet overtager.

Hvordan samfundet skal hænge sammen i fremtiden, når vi har så mange unge, der "ikke kan klare tilværelsen", - eller ikke gider? (slettet)
(162) 08-10-2013 kl. 07:47

Svar på indlæg nr. 161 af Lian:

Det kan jeg også følge dig lidt i, kender nogen som er lærere, som giver udtryk for, at der forventes at de både skal opdrage deres elever i autoriteter og disciplin samtidigt med at de skal sørge for at 25-32 elever følger med ... Men ja der er en generation af forældre som, ikke har fungeret som forældre men mere været venner med deres børn.. Det er i hjemmet de bliver opdraget til at et nej er fint nok og de opdrager sigselv. Men at kontant hjælp skulle være helt ok som alternativ? Nå så kan de roligt sætte de 4.000 kr en 25årrig får i bistand jo godt skæres yderligere ned jo . (slettet)
(163) 08-10-2013 kl. 08:48

Svar på indlæg nr. 162 af CyrusTheVirus:

Du har ret, der er en hel generation af forældre, der ikke har været forældre, men børnenes venner. Forældre, der ikke har levet op til deres ansvar og været dårlige rollemodeller.

Vi er også enige om, at det er lærernes opgave at undervise, og her bør man forvente, at forældrene har opdraget deres afkom, så lærerne kan undervise nogle unger, der forstår at opføre sig ordenligt, så ikke lærerne skal bruge halvdelen af tiden, på bare at få ungerne til at holde mund og høre efter.

Jeg oplever tit, der spekuleres i, hvordan hvor længe man kan undgå at arbejde, og få sygedagpenge/understøttelse/kontanthjælp i forlængelse af barselorlov. Den værste historie i den forbindelse, var en ung veluddannet kvinde, der fik "tingene skruet sammen", så hun kunne gå hjemme i 7 år, og hygge sig med de 3 børn, hun fik i den periode. (slettet)
(164) 08-10-2013 kl. 12:46

Svar på indlæg nr. 163 af Lian:

Jamen jeg tror gerne på at " Dovne Robert" og findes i kvinde format, men jeg håber det er meget få, jeg oplever ikke i min verden at der er mange som fokuserer på at blive derhjemme og blive forsørget af staten, det må da være vildt kedeligt i længden, men så igen min verden kan også være meget lille (slettet)
(165) 08-10-2013 kl. 15:01

Svar på indlæg nr. 1 af Poetica:

Nåmen, min er hovedsaligt medicin.
Min stresstærskel er fucked up, så den "dæmpes" med 1 x gul pille dagligt.

Derudover cykler jeg meget og lytter til musik (gerne Kombineret), styrketræner dagligt, social motion/gåture 2 x ugenligt på arbejde og fordybelse i bøger/infomation.

Hvilken af de ovenstående virker så bedst? Tjah.....Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.