Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvad skal man drikke (10/10)


 (slettet)
(46) 14-07-2013 kl. 20:25

Svar på indlæg nr. 43 af Fætter Solskin:


drikker sjældent mælk nu , det gjorde jeg for år tilbage , 1 glas om dagen (slettet)
(47) 14-07-2013 kl. 20:27

Svar på indlæg nr. 39 af Fætter Solskin:

Og du vil også kunne læse flere steder at det er vigtigt at drikke rent vand, da det er med til at skylle kroppen igennem og få udrenset nogle af alle de tilsætningsstoffer vi i dag bliver fyldt med i vores mad og drikkeSundhedsapostle der ser ned på alt der ikke er "rent" er ikke et nyt fænomen.

Jeg kan fortælle dig at den "vanddrivende" effekt kaffe har på mig er at jeg jeg skal slatpisse. Hvilket kan være noget så frustrerende.
Til gengæld er min urin altid farveløs, så selv om det kun er kaffe jeg drikker, så må der altså være væske nok i den til at "få skyllet min krop igennem" og holde den velhydreret.
I rest my case. (slettet)
(48) 28-07-2013 kl. 15:51

Svar på indlæg nr. 26 af Smykkesælgeren:

Politik og videnskab kan ikke sådan lige skilles ad. I den konkrete sag handler kampene meget om hvor man sætter de tilladte grænser. Den kamp er ikke helt lyserød.

Alkohol og smøger er jo også tilladt at sælge, som udmærket kvalificere sig som decideret skadelige produkter. (Nu mangler vi bare en der skriver at et glas rødvin da er vildt sundt).

Nu har jeg ikke selv set det, men der er er en nogle kilder som hævder at producenten af aspartam op til flere gange har ansat de advokater der skulle til at lægge sag an mod dem, og hov pludselig blev sagen forældet.

Mht. vand og smag, så er der masser af muligheder for at blande det, alt efter hvad man kan lide.

Variation er godt, min drikkekost: vand, diverse vand og frugt blandinger druesaft etc., mælk, diverse juicer, kakao, smothies, (yoghurt).Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.