Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Tænker du over dine handlinger over for andre mennesker ? (14/14)


 (slettet)
(66) 08-05-2013 kl. 20:08

Svar på indlæg nr. 64 af m:

Og det var bare om i fik nogen "værktøjer" i kunne bruge...

For det virkede ikke til de pædagoger, jeg tænkte på ikke havde lært det... (slettet)
(67) 09-05-2013 kl. 12:29

Svar på indlæg nr. 1 af James.:

jeg blev mobbet som barn i skolen, og det har sat dybe spor i mig som den dag idag også er der, jeg tænker over hvordan jeg selv behandler andre og hvordan jeg snakker til dem.

der er visse ord og talemåder idag jeg bare ikke tolerere og kan få mig helt op i det røde felt. og som kan få mig ti at føle mig dybt såret.

men nej har ikke mobbet nogen men kender til følelsen af hvordan det er (slettet)
(68) 09-05-2013 kl. 13:53

Jeg mindes ikke, at nogen blev mobbet verbalt i min skoletid, men når jeg tænker efter, var der jo bestemte piger, som altid stod sidst, når der f.eks. blev valgt hold til håndbold, etc. og nogle, der aldrig blev inviteret med hjem til kammeraterne.

Det var vel også en form for mobning. (slettet)
(69) 09-05-2013 kl. 14:57

Svar på indlæg nr. 51 af Oneitis:

Lad mig udover lidt kystnært fiskeri til aften bruge lidt kasteskyts, krudt og energi på dit indlæg, som selvfølgelig fortjener en ekstra bemærkning eller to.

Jeg har nævnt politikerne for at montere den ide, at mobning i mindre eller større grad er tilstede overalt hvor vi kigger hen. Medierne har selvfølgelig deres vinklinger, og gør gerne brug af ufine tricks, men det at journalister sælger deres sjæl til djævlen for den gode historie, hjælper jo ikke politikerne i denne sag, tværtimod.
Der er ingen tvivl om mobning er en sag for det nære miljø. Men det er snakken om ubeskyttet sex også, og se bare hvordan det går. Det betyder dog ikke det hjemlige miljø ikke skal forsøge sig med snakken. Man skal bare tænke på børns tv kiggeri er en del af det nære miljø.
-Derfor udelukker det ene ikke det andet.

Du må gerne skabe en stemning ved at mene jeg klandre forældre for manglende ansvar. Men det ændre ikke ved, at jeg er i tvivl om menneskets plastiske hjerne kan tilegne sig overblikket og således handle rationelt i en irrationel og følelsesladet verden, hvor analysen synes vigtigere end løsningen.
Endvidere tør ingen, eller også gider ingen tale om arvelige gener. Måske er det fordi generne ikke afføder så meget grund til tolkning, men nok mere basis for accept af naturens luner.

Vedrørende godhedsindustrien overtagelse af de problemstillinger som er opstået i kølvandet på et samfund der har splittet familien i atomer, så synes jeg nok jeg kan finde en problematik eller to vedrørende ADHD medicineringen af hver 4 dreng i usa, og en 5000% stigning i DK over de sidste 13 år.
Et samfund som har besluttet sig for at medicinere sig ud af problemerne, kan måske have brug for at spørge sig selv om denne accept af medicinering er udtryk for ægte varme og nærvær.

Problemet er ekspertisen, selvom den udfylder et behov, også synes at skabe andre behov.

Redigeret 09-05-2013 kl. 15:02Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.