Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Slankekur!!! (5/5)


 (slettet)
(21) 18-02-2013 kl. 23:00

Svar på indlæg nr. 15 af cilia:

".


Ang. alle de der mere eller mindre grove kommentarer om tykke/fede mennesker, så skulle man måske lige sætte sig lidt ind i tingene.

Grunden til overvægt kommer ganske rigtigt af overspisning, men årsagen handler i rigtig mange tilfælde om en masse andre ting
Nu har jeg så selv været fed i lang tid. Og en del af den tid, brugte jeg alskens undskyldninger for, hvorfor jeg var blevet fed (har altid være slank ellers) jeg fik jo medicin, som man tog på af!!! JA, det tog jeg på af, fordi jeg ganske simpelt åd mere! Og spiste usundt. JA, det er nok en smule sværere for mig at tabe mig, men hvad er det dog for en lam undskyldning for at være fed? Hvorfor er det så tabu, at sige, at fede mennesker bare æder for meget, og rør sig for lidt? For det ER jo sandheden. ..At man så kunne servere den pænere.. er en anden ting, men så var det jo ikke MIG der skrev vel? Desuden, så er jeg jo selv fed, og har selv brugt enhver undskyldning i bogen! bare ikke de sidste par år... så.. jeg kalder en spade for en spade!


Redigeret 18-02-2013 kl. 23:02 (slettet)
(22) 18-02-2013 kl. 23:17

Svar på indlæg nr. 21 af Allmonds:

Jamen er slet ikke uenig i, at det er alt for meget mad af den forkerte slags der gør en fed (nu er der faktisk nogen former for medicin, der gør at vægten øges også temmelig meget)

Men det handler altså ikke altid bare om at bede folk tage sig sammen, æde mindre og bevæge sig mere - der ligger ofte et eller andet til grund for at nogle overspiser og kunne da godt ønske mig at man brugte ressourcer der i højere grad frem for "bare" at give en operation - og nej jeg bruger det ikke som undskyldning men som en af rigtig mange forklaringer.

Overspisning er en sygdom ligesom anoreksi og bulimi er.
(ikke ensbetydende med at det gælder alle overvægtige ) (slettet)
(23) 18-02-2013 kl. 23:20

Svar på indlæg nr. 21 af Allmonds:

BTW var den så heller ikke myntet på dig - bare en generalisering (slettet)
(24) 18-02-2013 kl. 23:25

Svar på indlæg nr. 23 af cilia:

Også helt ok.
Men jeg er bare bange for, at man giver folk et frikort!!! Ja, du må gerne være dødeligt fed, fordi din mor var en frygteligt heks!!! Og dig? du bliver bare ved med at kaste op, for din hund bed dig da du var 4. Osv osv.. Ind imellem er der for meget palaver!!!
Og mht medicin, så tager man kun på af det, hvis man ikke modererer sin indtagelse af mad osv.... Og skulle man tage på af det alligevel, så kan man med fordel smide de ekstra kilo med det samme, når det stagnerer, istedet for at blive ved med at stoppe i hovedet, og sige at det er fordi man får piller...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.