Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kranio sakral terapi (5/5)


 (slettet)
(21) 14-02-2013 kl. 17:57

Svar på indlæg nr. 18 af maylou:

Såvidt jeg kan vurdere, ligger kraniosakralterapien egentlig rimelig tæt på psykomotorikken.

Jo, en del af det kan selvfølgelig handle om at blive afspændt, konkret, men der kan også være behov for opspændthed hos nogle, faktisk, og begge dele hos samme person. Og i det hele taget opnå en kropsbevidsthed.

Nå, jeg stopper inden jeg kammer over i nørderi

Det med din mor - hun er jo for det første en hel anden generation, så alene det kan farve en hel del af hendes holdninger - inkl. autoritetstroen.

Og så ved jeg ikke; måske er det nogle gange sværere at få sin familie i tale - min mor gider heller ikke altid høre på mig og mine gode råd - jeg kan f.eks. huske, at jeg en gang nævnte noget med en måde man kunne undgå at vride i leddene, når man skulle i overskabene (hun har knogleskørhed og leddegigt) - men det var først da hendes fysioterapeut havde sagt det samme, at hun ændrede taktik...

På en måde kan jeg faktisk godt forstå det.

Og som du siger - ja, vi har alle vores "sider". Derudover, så kan et langt livs vaner - og uvaner - være noget af en omvæltning at ændre. (slettet)
(22) 14-02-2013 kl. 17:58

Det er nu pudsigt med folks fordomme.

Og så er vi generelt noget konservative her i Danmark mht behandlingsformer, ift en del andre lande. (slettet)
(23) 14-02-2013 kl. 18:10

Svar på indlæg nr. 17 af Anonym:

Det er jo fantastisk at finde noget der hjælper; efter lang tids søgen

Så bliver det pludselig ikke så vigtigt, hvad andre tænker (slettet)
(24) 14-02-2013 kl. 18:37

Svar på indlæg nr. 22 af Drunella:

Vi er meget konservative.
Min mor gik og havde ondt, for ca. 25 år siden, mens hun var ved at støvsuge, og da jeg har lært nogle få, men go'e, afspændings- og 'kropsbalance'teknikker, fik jeg endelig overtalt hende til sætte sig og prøve, lige der midt i støvsugningen, da hun ik' ville overlade støvsugningen til mig, ... vi gik i gang og ca. 12 min. efter var vi færdige, hun sagde at det ku' hun nu ik' mærke noget til, hvorpå hun støvsugede videre, hev gardiner ned, startede vaskemaskinen, ryddede op i fryseren, startede på en stor gydefuld kogeben til fond... så da min far kom ind fra haven og spurgte hvordan hendes ryg havde det, svarede hun; "Årh, den, dét er overstået, det var sikkert bare pjat!"...Redigeret 14-02-2013 kl. 18:37 (slettet)
(25) 14-02-2013 kl. 18:38

Svar på indlæg nr. 19 af Krug90:

Placebo virker glimrende på nogle mennesker, hvis de blot tror på "behandlingen".Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.