Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

What if Money didn't matter


 (slettet)
(2) 23-11-2012 kl. 08:17

Svar på indlæg nr. 1 af DenSorteUndulat:

Desværre er det jo overhovedet ikke så nemt.

Selvom man er villig til at bytte et langt liv for at kortere hvor man gør hvad man har lyst til, så er det de færreste af disse ting man bare kan gå hen og lave. Mange kræver lang uddannelse, som koster penge. Mange kræver kapital for at starte det, som f.eks. at eje en masse heste, som er en af de ting han nævner. At basejumpe i junglen kræver også mange penge til godt faldskærmsudstyr, og hvis man ikke skal have penge til at købe en masse mad med, kræver det lang træning i overlevelse at kunne leve i junglen.

Og hvad med de ønsker der ikke er så simple endda? Mange ønsker sig vel magt eller penge, som man ikke bare kan vælge at få. Personligt kan jeg godt lide at arbejde med computere, men ville ønske jeg kunne arbejde med noget vigtigere. Lave noget som mange brugte, og som det kun var mig der stod bag - eller i hvert fald var chef for. Men den slags kræver kæmpe kapital og en stor satsning på markedsføring.

Hvis det virkelig var så nemt som bare at rejse på tomlen til uggabuggaland og bytte et par år af sit liv for ubetinget lykke, så var der sgu nok ikke mange der ikke gjorde det. (slettet)
(3) 23-11-2012 kl. 10:43

Svar på indlæg nr. 2 af Slater:

Prøv at lytte til hvad han siger.

Videoen er bare lidt til øjnene og ikke Alan Watts egen. Vocational guidance er en hjælp der tilbydes unge i de sidste år i high school. Altså de 15 - 18 årige. En nævner at han godt kunne tænke sig at være udendørs og ride på hæste og så spørg han "hvad med at undervise andre i at ride?" For på den måde kommer han tættere på sin drøm.

Hvis du går efter det du begærer og kan li at lave har man også nemmere ved at lære det og blive bedre til det. Når man så til sidst er rigtig god til noget ender man med at blive en "mester" til det og kan måske undervise andre i det.

Det har intet med magt og penge, det er der ingen der nævner her.

For at tage dit eksempel med at arbejde med computere og lave noget mange kunne bruge og kun du står bag. Hvad så med at lave apps til iphone/android?

Eller måske lave en windows app som gør det simpelt for ældre der ikke kan finde ud af windows. En styreprogram der ligger "over" windows med store knapper og simple funktioner så de nemmere kan bruge kommunens, bankens og windows mange og uoverskuelige funktioner generalt?

Lad os bare sige at det f. eks er det du gør.
App´en er færdig og bliver prøvet af på et hold pensionister og de bliver glade for den.

Så kan du tage patent på den (Det koster ikke så meget i dag. Prisen er sat gevaldigt ned) og vidre udvikle den til andre lande måske.

På den måde laver du det du kan li, andre for brug af den og du kan tjene mange penge og det er kun dig der står bag

Bare et eksempel, kender jo ikke til hvilket kompetencer du har inde for IT.

Så det er ikke ment som "nu ønsker jeg mig penge og mit drømmejob" og Hovsa DER VAR DET JO.

Men at gå efter det man kan li at lave, For pengene bliver ikke så vigtige når bare man har det sjovt så skal alt det andet nok komme hen af vejen

Redigeret 23-11-2012 kl. 10:43Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.