Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Social fobi? (8/8)


 (slettet)
(36) 16-11-2012 kl. 22:58

Svar på indlæg nr. 34 af Nicelady:

Forskellen er hvad der sker hvis man tager med i biffen for andres skyld og i følelsen af man ikke har muligheden for at vælge en biotur pga. den sociale forbi.

Men akkurart som med alle andre skavanker, både fysiske og psykiske er der forskelle. Nogle overvinder deres forbi og bliver raske, nogle affinder sig med den, nogle er ramt i perioder og får et godt liv på de præmisser der er og andre gør alt det forkerte for at få det bedre med det resultat de bliver dårligere. (slettet)
(37) 21-11-2012 kl. 01:47

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

nej det er mange ting..jeg har en snert af det..svedige håndflader, rysten..osv..men det er mest hvis jeg skal møde nye mennesker..når det første er overstået går det fint nok..jeg tror meget af det kommer an på hvad man har med i sin egen rygsæk, en følelse af mindreværd, dårlig selvtillid, selvværd måske...dårlige oplevelser førhen i givne situationer...jeg tror ikke man kan sidestille det med lettere autisme..det er en hjerneskade....akavet opførsel...nogle man straks spotter som "elefanterne i glasbutikken"..sådan kan jeg godt føle det selv ihvertfald (slettet)
(38) 21-11-2012 kl. 11:44

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

kan fortælle hvordan jeg tackler det..
har haft social fobi, nu ligger det "latent" ligesom feks min diabetes

1-3 dage om ugen (gennemsnit) har jeg brug for at være alene, uden fysisk samvær m andre
lige trække stikket

hos min kæreste, som jeg snart blir samboende m, går det ca lige op m de timer han er på job

får hurtigt "nok" af folk, men et besøg på nogle timer er altid fint- og så heller ik mere end det

note: hænger også kraftigt sammen m jeg er for tidligt født, og nemt blir overstimuleret. men et andet emneLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.